Asiakkaitamme

Olemme rakentaneet vuosien varrella räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

HUS (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri)

HUS Uusi lastensairaala

PPO-Elektroniikan suunnittelema eristystasonvalvontajärjestelmä valvoo sähkölaitteiden turvallisuutta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden leikkaussaleissa. PPO-Elektroniikan luotettava yhteistyökumppani, suomalainen Intertrafo toimittaa järjestelmään tarvittavat suojaerotusmuuntajat.


HUS on 24 kunnan muodostama kuntayhtymä, HUS:n osana toimii yliopistosairaala HYKS. HUS:n sairaaloissa hoidetaan vuosittain noin 500 000 potilasta. Yksi kohteistamme on Uusi Lastensairaala, joka valmistui syyskuussa 2018.

Eristystasonvalvonta on näkymätön mutta tärkeä osa leikkaussalin arkea. Jatkuva valvonta pitää huolen salissa olevien henkilöiden turvallisuudesta ja laitteiden toimivuudesta.  Olemme asentaneet 80-luvulta lähtien jo yli 30 000 järjestelmää Suomeen. Viidennen sukupolven MEV-8 on valmistunut vuonna 2019 ja se on myös vientituotteemme. 

 


Lihatukku Veijo Votkin, Helsinki

Votkin

Kameravalvontajärjestelmämme valvoo Lihatukku Veijo Votkinin tuotantotiloja ja tehtaanmyymälää. Lihatukun yli 4 000 neliömetrin tilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä. Vuonna 1978 perustettu perheyritys käsittelee lihaa noin 15 000 kg sekä valmistaa lihajalosteita ja valmisruokaa n. 7 000 kg päivässä. Henkilökuntaa on noin 90.

 


Finnsoffat Oy, Kerava

Finsoffat

PPO-Elektroniikan paloilmoitinjärjestelmä valvoo keravalaisen Finsoffien tehtaan ja sen yhteydessä toimivan tehtaanmyymälän paloturvallisuutta.
- Paloturvallisuus on olennainen asia huonekalutehtaassa. Yhteistyö PPO-Elektroniikan kanssa on ollut sujuvaa, saimme asiantuntevaa palvelua ja paloilmoitinjärjestelmä asennettiin meille hyvinkin nopealla aikataululla, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Honkanen.

Finsoffat tehdas- ja tehtaanmyymälä toimii moderneissa laajennetuissa tiloissa Keravalla ja toinen oma myymälä on Vantaan Porttipuistossa. Tehdas ja myymälät työllistävät yli 20 alan ammattilaista. Finsoffat on erikoistunut sohvien suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin. Perheyritys on toiminut alalla jo 40 vuotta. 

 


Elker Oy, Helsinki 

Elker

PPO-Elektroniikan paikannuslaitteet seuraavat palveluyhtiö Elker Oy:n konttien ja avolavojen kulkua. Elker käyttää keräyskalustoa tuottajavastuun piiriin kuuluvan sähkö- ja elektroniikkalaiteromun valtakunnalliseen keräykseen.

Kuluttajat voivat palauttaa SE-romun virallisiin vastaanottopisteisiin, josta Elker hoitaa romun uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen. Paikannus helpottaa konttien seurantaa ja hallinnointia, vähentää turhaa työtä ja tuo samalla kustannussäästöä. Ympäri Suomea liikkuvien konttien liikkeistä on jatkossa saatavilla olennainen tieto. Elker Oy on sähkö- ja elektroniikkalaiteromun keräyksen ja kierrätyksen organisointia varten vuonna 2004 perustettu palveluyhtiö.

 

 


Kiipeilyareena Salmisaari, Helsinki 

Kiipeilyareena

PPO-Elektroniikan kameravalvonta tuo turvaa Helsingin Salmisaaressa sijaitsevan Pohjoismaiden suurimman ja korkeimman seinäkiipeilyhallin asiakkaille. Kiipeilyareenan toimitusjohtaja Henrik Suihkonen pitää asiakkaan turvallisuutta ykkösasiana. − Kiipeilijöiden on noudatettava turvaohjeita ja liikuttava sääntöjen edellyttämällä tavalla. Osaamattomuus, huolimattomuus tai välinpitämättömyys voi johtaa vaaratilanteisiin. Henkilökunnan on helppo seurata kameravalvonnan avulla kiipeilijöiden turvallisuutta ja auttaa ajoissa. Näin voidaan ennaltaehkäistä vahinkoja ja tapaturmia, kertoo Suihkonen.

 


Asunto Oy Peltoniemenkuja 4, Vantaa

Asunto Oy Peltoniemenkuja 4

Taloyhtiössä oli sattunut 10 vuoden aikana 14 vesivahinkoa, joista jokainen oli aiheuttanut noin 15 000- 40 000 euron kulut. Siksi taloyhtiön kaikkiin 52 asuntoon asennettiin viisi vuotta sitten vesivuotohälytysjärjestelmä. Jo asennusten yhteydessä löytyi kaksi alkavaa vesivahinkoa.  

- Järjestelmä maksoi siis itsensä jo ennen kuin se otettiin käyttöön. Viiden vuoden aikana järjestelmä on estänyt lisäksi kuusi vesivahinkoa, kertoo hallituksen puheenjohtaja, sähköinsinööri  Vesa Oinonen.

 


Marskin maja, Loppi

Marskin maja

PPO-Elektroniikka Oy on toteuttanut Lopella sijaitsevan Marskin majan kameravalvonnan. Valvonnan on tarkoitus ehkäistä kulttuurihistoriallisesti merkittävään kiinteistöön kohdistuvat varkaudet ja ilkivalta. Marsalkka Mannerheim sai korpisotureilta 75-vuotispäivälahjaksi kelohonkaisen metsästysmajan, saunan ja kalamajan vuonna 1942. Marskin maja toimii nykyisin matkailunähtävyytenä ja aktiivisessa tapahtumakäytössä.
 
Marskin maja sijaitsee Lopen pitäjässä Punelia-järven rannalla keskellä kaunista mäntymetsää. Alueella sijaitsee myös kenttävartiomuseo Sisu, joka pystytettiin majan rakentajien kunniaksi.

 


Venäjän vienti / Softex-palosammutusjärjestelmät

Softex-palosammutusjärjestelmät

Vastaamme suomalaisen Softex Oy:n sammutusjärjestelmien viennistä Venäjälle, Baltiaan ja Valko-Venäjälle. Olemme toimittaneet yli 100 mittavaa palosammutusjärjestelmää, kohteiden joukossa muun muassa Mariinski-teatteri, Sosnovyi Borin ydinvoimala, Ambassador Hotelli sekä useita kymmeniä logistiikkakeskuksia. Viimeisimmät kohteemme ovat Teknosen Pietarin uuden maalitehtaan valmistuotevarasto sekä Osinovaya Roschan tulliterminaali (kuvassa) ja Troitskiy Logopark -logistiikkakeskuksen varasto.   

Suunnittelemme ja valvomme asennukset paikallisen urakoitsijan kanssa sekä suoritamme palosammutusjärjestelmän käyttöönoton.

Softex-palosammutusjärjestelmä on vähän vettä käyttävä matalapaineinen sammutusjärjestelmä kiinteistöjen ja laivojen palosuojaukseen. Järjestelmän etuja ovat pieni vedenkulutus, nopea palokaasujen jäähdytys ja tehokas sammutus.


 
 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »