Henkilöpaikannuslaite PPO SmartSole® turvaa kulkijan tien

Henkilöpaikannuslaite PPO SmartSole® turvaa kulkijan tien

UUTTA SUOMESSA: Paikantava kengänpohjallinen  - turvaa ja tukea omatoimiseen liikkumiseen, helpotusta lähiomaisille ja hoitajille.

PPO SmartSole® on paikantava kengänpohjallinen. Se on kehitetty Yhdysvalloissa tukea ja valvontaa tarvitsevien erityisryhmien kuten muistisairaiden liikkumisen Kenkään laitettava paikanninturvaamiseen. PPO Smartsole -laitetaan paikannettavan omaan kenkään. Laitteen avulla seuranta on hienotunteista ja huomaamatonta.

PPO SmartSole tuo uuden ulottuvuuden päälle puettavaan teknologiaan, koska se on käyttäjilleen vain pelkkä kengänpohja. Kun muistisairaus etenee, ei käyttäjä  kykene huolehtimaan kaulaan tai käteen laitettavasta paikannuslaitteesta. Hänellä tulisi kuitenkin olla mahdollisuus liikkua lähiympäristössä yksin niin halutessaan. Paikantava kengänpohjallinen antaa käyttäjilleen vapautta ja turvallisuutta sekä helpotusta heitä hoitaville läheisille ja hoitajille. Omatoiminen liikkuminen ulkona, kuten lähikaupassa pistäytyminen ja luonnosta nauttiminen on elämänlaatuun positiivisesti vaikuttaja tekijä.

Vaihtoehto mukana kannettaville paikannuslaitteille
Laitteen käyttö on yksinkertaista. Tarvitaan vain SmartSole -kengänpohjallinen ja Internet-pohjainen karttasovellus sekä mikä tahansa päätelaite. Smartsole toimii akulla. Akun kestoon vaikuttaa aktiivisuus, miten paljon käyttäjä liikkuu.  Keskiverto lataamisväli on 1-3 vuorokautta. 

Tutkimusten mukaan muistisairas laittaa aina kengät jalkaan ulos lähtiessään, vaikka mukaan ei tulisi otettua takkia, avaimia, laukkua tai rahapussia. Laite kannattaa ladata rutiininomaisesti yön aikana. Läheinen tai hoitaja voi hoitaa latauksen ja laittaa pohjallisen kenkiin valmiiksi aamulla. Näin paikannuslaite on aina käyttövalmiina.

Kengänpohjallista käyttävän henkilön liikkeitä voidaan seurata PC:llä, kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.  Laitteeseen voidaan ohjelmoida maantieteelliset alueet, joiden sisällä henkilön tulisi pysyä.  Laite lähettää aluerajan ylityksestä seuraajalle hälytyksen. Hälytykset voidaan ohjata haluttuihin sähköpostiosoitteisiin tai kännykkään.

Kengänpohjalliset myydään aina pareittain. Paikannuslaite on aina oikeassa kengänpohjallisessa, mutta kummatkin pohjalliset ovat tehty ergonomisesti samanlaisiksi. Tämä varmistaa käyttäjälleen miellyttävän tasapainoisen liikkumiskokemuksen.  

Käyttö on yksinkertaista. Tarvitaan vain SmartSole -kengänpohjallinen ja Internet-pohjainen karttasovellus sekä mikä tahansa päätelaite.

1.    Lataa SmartSole sen omalla latauslaitteella.

2.    Rekisteröi laite verkkopalvelussa.

3.    Ota nettipohjainen paikannus- ja karttaohjelma käyttöösi millä tahansa päätelaitteella esimerkiksi älypuhelimellasi.

4.    Aseta SmartSole seurattavan henkilön kenkään.

•    Nyt voit seurata henkilöä reaaliaikaisesti karttasovelluksella ja asettaa maantieteelliset rajat henkilön liikkumiselle. Voit ohjata hälytykset ja paikkatiedot haluttuihin GSM-puhelimiin tai sähköpostiosoitteisiin.

Valvontatoiminnot
- Aluerajan sisäpuolelta poistumisesta tai aluerajan sisälle saapumisesta voidaan välittää tekstiviestinä ja/tai sähköpostina ilmoitus.
- Liikkumattomuudesta voidaan välittää tekstiviestinä ja/tai sähköpostina ilmoitus.
- Liikkeelle lähdöstä voidaan välittää tekstiviestinä ja/tai sähköpostina ilmoitus.
- Nopeuden ylityksestä voidaan välittää tekstiviestinä ja/tai sähköpostina ilmoitus.

Kun puhelinnumero ja sähköposti ovat käyttöönoton yhteydessä lisätty paikannuspalveluun, asiakas pystyy tarvittaessa itse muuttamaan oman puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteen.

Akun lataustasosta voidaan välittää tekstiviestinä ja/tai sähköpostina ilmoitus.

SmartSole on suunniteltu kaikille niille erityisryhmille, joiden yksin liikkumiseen liittyy riski eksyä ja harhailla. SmartSole paketti

Esimerkkejä erityisryhmistä:
•    Dementiaa ja Alzheimeria sairastavat
•    Autistiset nuoret ja lapset
•    Aivovammapotilaat
•    Näkörajoitteiset ym.

Olemme testanneet ratkaisua Suomen oloissa ja erilaisten käyttäjien apuna. Jos jälleenmyynti kiinnostaa, ota yhteyttä. Kerromme lisää laitteen nykytilanteesta.

Puh. 09 5660920 tai -

SmartSole® mukana valtakunnallisessa julkaisussa:
ARJEN ÄLYKKÄÄT VÄLINEET - Opas ikääntyneiden kotona asumisen tueksi
Toim. Kristina Forsberg. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry, Ikäteknologiakeskus. Fram 2017.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »