SKS Connecto käyttää Secolo-kuljetuslaatikoita

Hyvinkäällä sijaitseva SKS Connecto Oy valmistaa ja asentaa jakelukiskojärjestelmiä keskuksille ja muuntajille. Auton ja asentajien mukana kulkee paljon arvokkaita työkaluja ja laitteita. 

 ─ Tarvitsimme monenmoisille asennustyökaluille luotettavan säilytysratkaisun tavaroiden säilytykseen työmailla ilman erillisiä avainlukollisia ratkaisuja. PPO-Elektroniikalta hankkimamme SECOLO-kuljetuslaatikot ovat olleet toimiva ja luotettava ratkaisu. Valitsimme laatikon keveyden, tilavuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Lisäksi tämä sopii rakennustyömailla myös ovista. Kalliit työkalut ovat paremmin turvassa kuin aiemmin.  Hälyttimellä varustetut laatikot ovat rakenteeltaan järeitä ja ne voi kiinnittää tarvittaessa teräsvaijerilla kiinni. Varkaan on hankala ”rälläköidä” niitä auki, kertoo SKS Connecton suunnittelija Mika Luoma-Keturi.

─Ongelmatilanteissa PPO-Elektroniikan tuki on aina puhelimen päässä, jos apua tarvitaan, jatkaa Luoma-Keturi.

Secolo ─ vaivaton tapa suojata omaisuus

Secolo-kuljetuslaatikossa on sisäänrakennettuna älykäs turvalukko ja koodinäppäimistö. Kuljetuslaatikko voidaan kiinnittää kuljetuksen, varastoinnin tai työmaan ajaksi lisävarusteena saatavalla teräsvaijerilla. Saatavilla on laaja valikoima erikokoisia kuljetuslaatikoita.  Kuljetuslaatikosta on saatavilla versio, jossa on integroituna passiivinen RFID-lukija. Se tarjoaa laajat mahdollisuudet käyttöoikeuksien hallintaan ja lähetysten seurantaan.

Käyttökohde-esimerkkejä: 

Työkalut, laitteet, riskimateriaalit, arvoesineet, luottamukselliset aineistot, rahakuljetukset, lääkekuljetukset

SKS Connecto Oy on osa SKS Group:ia, joka on vuonna 1924 perustettu suomalainen perheyritys. Konsernin ydintoiminnot ja kuusi tytäryhtiötä sijaitsevat Suomessa. Ulkomaan yksiköt toimivat Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. SKS-konserni tarjoaa vahvaan tekniseen osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille Suomessa ja valituilla markkina-alueilla.

Lisätietoa SECOLO-turvalaatikoista

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »