PPO-Elektroniikka mukana Finlandhealth.fi-portaalissa

PPO-Elektroniikka mukana Finlandhealth.fi –portaalissa

Suomalaista osaamista esitellään nyt maailmalle. Finpro on avannut FinlandHealth.fi-portaalin, johon kootaan Suomen terveysalan toimijat, toimittajat, osaaminen ja materiaalit.  Portaalin tarkoitus on edistää vientiä, markkinoida suomalaista osaamista ja saada aikaan kansainvälisiä kontakteja ja yhteistyötä. PPO-Elektroniikka on mukana esittelemässä omia vientituotteitaan.

Portaali on osa Team Finland Health -ohjelmaa, joka tekee yhteistyötä kaikkien terveysalan kansallisten ohjelmien kanssa.

PPO-Elektroniikka vie leikkaussaleihin sähköturvallisuutta valvovia laitteita

Olemme vieneet Venäjälle, Valko-Venäjälle ja Baltian maihin jo useiden vuosien ajan Softex-palosammutusjärjestelmiä. Käynnistämme parhaillaan sairaaloiden leikkaussaleihin suunnittelemamme MEV-7 -eristystason valvontalaitteiden vientiä Eurooppaan. Järjestelmä valvoo leikkaussalien ja vastaavien tilojen sähkönsyöttöjärjestelmiä sekä suojajohtimien jatkuvuutta. Laitteemme takaavat henkilökunnan ja potilaiden turvallisuuden. 

MEV-7 on käytössä suomalaisissa leikkaussalissa, joissa eristystason valvonta on ollut pakollista jo vuodesta 1983. Eurooppalaiset ja kansainväliset standardit säätelevät laitteiden toimintaa.   

Käy tutustumassa sivustoon www.finlandhealth.fi/.  Meidät löydät portaalista hakusanalla PPO-Elektroniikka.

Lisätietoa viennistämme: Timo Ohtonen, toimitusjohtaja, 0400 420 393

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »