Taloyhtiötapahtumassa hyvää keskustelua vahinkojen ennaltaehkäisystä

Olimme näytteilleasettajana Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa 6.4. Kiitämme kävijöitä hyvistä keskusteluista ja kaikesta siitä ajankohtaistiedosta, miten taloyhtiöissä koetaan turvallisuus ja vahinkojen ennaltaehkäisy. Haluamme kehittää jatkuvasti taloyhtiöihin soveltuvia ratkaisujamme ja paras kannustin siihen on taloyhtiöistä saatu palaute ja ehdotukset. Kiitämme myös järjestäjiä onnistuneesta tilaisuudesta, hyvistä etukäteisjärjestelyistä ja tiedotuksesta.  

Vuosittainen tapahtuma kokosi yhteen lähes 1 500 taloyhtiöiden hallituksen jäsentä, puheenjohtajaa ja isännöitsijää. Paikalla oli myös teknisiä asiantuntijoita, vuokratalojen johtoa ja asiantuntijoita sekä vuokranantajia. Näytteilleasettajia oli paikalla noin sata. Seminaariesitykset antoivat kattavan tietopaketin kävijöille.

Vahinkojen korjauksesta ennaltaehkäisyyn
PPO-Elektroniikka tarjoaa taloyhtiöihin vahinkoja ennaltaehkäiseviä ratkaisuja kuten vesivuotohälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä sekä valaistusta. Ennaltaehkäisyyn kannattaa panostaa. Vakuutusyhtiöiden korvaukset omaisuusvahingoista ovat yhteensä noin 600 miljoonaa euroa vuositasolla. Summaan lasketaan tulipalot, vesivahingot, ilkivalta ja varkaudet. Huomioitavaa on, että tämä on vain jäävuoren huippu. Kaikki vahingot eivät ole korvattavia ja vakuuttamattomat kohteet ovat tämän ulkopuolella. Todellinen kustannusten määrä on huomattavasti korkeampi. Korvauksista on vähennetty myös ikävähennykset ja omavastuut. Mukaan kustannuksiin pitää laskea vielä vakavan vahingon sattuessa asianosaisen kärsimys, vaiva ja huoli.       

Taloyhtiö 2016 –tapahtumassa kuulimme hyviä esimerkkejä vahinkojen ennaltaehkäisystä. Joissakin taloyhtiöissä oli nimetty aktiivinen vastuuhenkilö ja asiat olivat oikein hyvällä tolalla. Useissa keskusteluissa nousi kuitenkin esille toistuvat ilkivallanteot, roskakatosten väärinkäyttö ja vesivahingot. Usein aikaa ja rahaa käytetään pakon edessä vahinkojen korjaukseen. Ennaltaehkäisyllä säästettäisiin selvää rahaa ja hermoja.  Tässä on meillä Suomessa paljon tehtävää.


PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »