Vesivuotohälytin ennaltaehkäisee ja minimoi suihkuvahingot

Suomessa sattuu noin sata korvattavaa vesivahinkoa joka päivä. Majoitusliikkeiden erityinen ongelma on asiakkaan suihkuun nukahtaminen. Ongelmaan löytyy yksinkertainen ja edullinen ratkaisu: vesivuotohälytin, joka asennetaan kylpyhuoneeseen esimerkiksi kynnyksen alle. Kun vesi lähtee kipuamaan kynnykselle, lähtee siitä heti hälytys haluttuun numeroon. Hotellissa se voi olla vastaanotto, jolloin asia voidaan käydä tarkastamassa saman tien eikä suurta vahinkoa pääse syntymään. Hälytys voidaan ohjata myös esimerkiksi huoltoyhtiöön. Järjestelmään voidaan liittää myös paloilmoittimet. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti myös taloyhtiöihin.

PPO 868-vesivuotohälytysjärjestelmä soveltuu kaikkiin kiinteistöihin
Vesivuotohälytysjärjestelmä on turvallinen ja varma tapa huolehtia vesivahinkojen ennaltaehkäisystä. Langattomuuden ansiosta vältetään kalliit ja aikaa vievät kaapelointityöt. Vesivuotohälyttimen asennus käy nopeasti ja maksaa vain murto-osan esimerkiksi lattiakaivoremontista. Vuosien mittaan se voi pelastaa monelta vesivahingolta. Toimivaa vesivuotohälytintä voidaan hyvin verrata palovaroittimen toimintaan.   

Vesivuotohälyttimellä voidaan valvoa kaikkia vettä käyttäviä laitteita sekä vesi- ja viemäriputkistoja. Vesivuotohälytysjärjestelmän asennuksen yhteydessä tarkastetaan myös vesipisteet
ja putkiliitokset. Tarkastuksen yhteydessä löydetään piilevät vesivuodot. Yleisimmin vesivuodot syntyvät mekaanisen rikkoutumisen tai korroosion seurauksena.

Hintaesimerkki:
•    Vesivuotohälytysjärjestelmä 25 kylpyhuoneeseen asennettuna:
      Eur 8 500,- / Alv. 0 %
•    PPO-palvelulla: kuukausihinta alkaen Eur 16,- / kk / Alv. 0 %
•    Tarkka hinta muodostuu kohteen sijainnin, rakennuksen erityispiirteiden,
      asennettavien antureiden ja lisävarusteiden mukaan.

Ennaltaehkäisyä ei saa unohtaa
Vesivuotojen ennaltaehkäisyssä on tärkeää yleisen tietoisuuden lisääminen vuotovahinkojen syntyyn vaikuttavista tekijöistä. Veden valuminen huomataan usein vasta siinä vaiheessa,
kun vesi valuu alakerroksiin. Vettä käyttävien laitteiden ja putkistojen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Kunnollinen vesieristys on perusasia. Hyviä ratkaisuja ovat myös kaksi lattiakaivoa ja itsestään sammuvat hanat, mutta niiden asentaminen vanhoihin kiinteistöihin on kallista.  

Laitteiden ja järjestelmien valinta kannattaa tehdä huolella. Markkinoilla on useita erilaisia laitteita ja hintahaitari hyvin laaja. Osa laitteista laukaisee hälytysäänen vain paikallisesti, jolloin siitä ei ole apua, jos ketään ei ole paikalla.  

Lisätietoa PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmästä

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »