PPO-Verkkokauppa on avattu

Vietämme tänä vuonna 35-vuotisjuhlaa. Sen kunniaksi tuomme kuluttajille suunnattuun verkkokauppaamme vahvan ammattipuolen kokemuksen ja laadukkaat tuotteet.

Murtohälyttimeen voi lisätä vaikkapa vesivuotohälytysantureita ja palovaroittimia. Laitteita voidaan valvoa ja ohjata etänä. Esimerkiksi voit laittaa kännykällä mökin murtosuojauksen tai lämmöt päälle ja pois. Ovipuhelimella voit katsoa, kuka on ovellasi. Tarjoamme myös paikannukseen erilaisia vaihtoehtoja, joihin voidaan liittää kuukausiveloituspohjainen PPO-paikannuspalvelu.

Turvallisuus ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä. Kunnollinen valaistus on osa kokonaisturvallisuutta ja siksi tarjoamme kodin ja piha-alueiden LED-valaisimia kuten työvaloja, valonheittimiä ja panelivaloja sekä niihin sopivia polttimoita.  

Valikoima kasvaa kevään aikana
Myyntiin on tulossa muun muassa polkupyöriin hyvin istuva paikannuspalikka ja henkilöpaikannukseen uusia näppäriä laitteita, kuten testeissä toimivaksi osoittautunut paikantava kengänpohjallinen, joka on hyvä apuväline esimerkiksi jo pitkälle edelleen muistisairaan turvana ja omaisten tukena.
      

PPO-verkkokauppaa ylläpitää PPO-Elektroniikka Oy. Yrityksemme vahvuutena on monipuolinen tekniikkavalikoima, kokenut henkilökunta ja vahva elektroniikkaosaaminen. Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2).  PPO-Elektroniikka Oy on täysin suomalainen yritys.  


     ─ Kotitalouksien kannattaa miettiä turvallisuutta ja vahinkojen ennaltaehkäisyä. Suomessa sattuu noin sata korvattavaa vesivahinkoa päivässä ja murtovahinkoja saman verran. Tulipaloissa menehtyy noin sata ihmistä vuositasolla. Me haluamme tehdä turvatuotteiden ja turvallisuutta lisäävien hyvien valaisimien hankinnan helpoksi. Tarjoamme laatua ja palvelua - me annamme kasvot verkkokaupallemme, emme toimi vain nimettömän palautelomakkeen välityksellä. Meille voi ilman muuta soittaa ja kysyä mitä tahansa näihin tuotteisiin liittyvää asiaa, vakuuttaa toimitusjohtaja Timo Ohtonen. ─ Voi käydä niinkin, että asiakas tarvitsee monipuolisemman palvelukokonaisuuden, joka rakennetaan
PPO-Elektroniikan ammattiratkaisujen avulla, Ohtonen toteaa.   

Tietoa PPO-verkkokaupasta:   
Timo Ohtonen, toimitusjohtaja, PPO-Elektroniikka Oy, 0400 420 393
Kimmo Konttinen, tekninen asiantuntija, PPO-Elektroniikka Oy, 09 566 09215


PS. Olemme mukana Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 6.4.2016. Tervetuloa tutustumaan infopisteeseemme i16!

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »