Turvallista naistenpäivää

Suomi on edelleen turvallinen maa asua ja elää. On kuitenkin hyvä tiedostaa turvallisuuteen liittyvät tekijät. Varautuminen on viisasta. Turvaa tuovat ratkaisut, kuten murtohälytinjärjestelmät, paikannuslaitteet ja etävalvontalaitteet ovat nykyisin kaikkien ulottuvilla ja niiden käyttäminen ei vaadi erityisosaamista. Tekniikka kehittyy jatkuvasti, järjestelmiä voidaan ohjata esimerkiksi kännykällä. 

PPO-Elektroniikka tarjoaa turvateknisiä järjestelmiä teollisuudelle, yrityksille ja yhteisöille. Ensi viikolla avautuva verkkokauppamme tarjoaa puolestaan kotitalouksille soveltuvia laitteita, joita voi käyttää koko perhe. Paikannuslaitteet soveltuvat hyvin ajoneuvojen ja laitteiden seurantaan sekä turvaksi esimerkiksi muistisairaalle tai lapsille. Murtohälyttimet suojaavat kotia, mökkiä ja omaa pihapiiriä ja lisäturvaa tuo hyvä valaistus. Vesivuotohälytin minimoi vesivahingot ja kameralla voi katsoa, mitä mökillä tapahtuu, kun et itse ole paikalla. 

Usein kuulee sanottavan jopa naisten itsensä suusta, että turvallisuuteen liittyvät asiat kuuluvat perinteisesti miesväelle. Tätä sanontaa me emme allekirjoita. Toivotamme kaikki naiset tervetulleeksi tutustumaan turvallisuutta lisääviin ratkaisuihimme. Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa. Otamme myös vastaan ryhmiä vaikkapa aamukahville, esittelemme mielellämme erilaisia niin koteihin kuin yrityksiinkin soveltuvia ratkaisuja.  

PPO-Elektroniikan tiimin tavoitat numerosta 09 566 0920 tai viestillä -. Kerromme mielellämme lisää!

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »