Finsoffille PPO-Elektroniikan paloilmoitinjärjestelmä

PPO-Elektroniikan paloilmoitinjärjestelmä valvoo jatkossa keravalaisen Finsoffien tehtaan ja sen yhteydessä toimivan tehtaanmyymälän paloturvallisuutta.  Jo 40 vuotta alalla toiminut perheyritys Finsoffat aloittaa vuoden uusissa laajennetuissa tiloissa.  Toimitusjohtaja Jarmo Honkasen mukaan vuosi alkaa hyvissä merkeissä. 
-Paloturvallisuus on olennainen asia huonekalutehtaassa. Yhteistyö PPO-Elektroniikan kanssa on ollut sujuvaa, saimme asiantuntevaa palvelua ja paloilmoitinjärjestelmä asennettiin meille hyvinkin nopealla aikataululla, toteaa Honkanen.

Paloturvallisuutta kohteen ja tarpeen mukaan
- Kiinteistön omistaja on aina vastuussa siitä, että paloilmoitin- ja hälytyslaitteistot ovat kunnossa ja huollettuja. Vuoden alku on hyvä aika tarkastaa, onko vanha paloilmoitinjärjestelmä nykymääräysten mukainen, sanoo PPO-Elektroniikan toimitusjohtaja Timo Ohtonen.  PPO-Elektroniikka tarjoaa yrityksille ja teollisuuskiinteistöihin viranomaismääräysten mukaisia paloilmoitinjärjestelmiä sekä yksityistalouksiin soveltuvia langattomia palovaroitinjärjestelmiä.  

Finsoffilla ja PPO-Elektroniikalla vuosikymmenien kokemus
Sekä PPO-Elektroniikka että Finsoffat ovat kummatkin täysin suomalaisia yrityksiä ja valmistavat tuotteensa Suomessa. Molemmat yritykset perustavat toimintansa korkealuokkaiseen laatuun ja toimintavarmuuteen sekä ensiluokkaiseen palveluun. 

PPO-Elektroniikka viettää 35-vuotispäiviään tänä vuonna.  PPO tulee perustajiensa sukunimistä Parikka, Patrikka, Ohtonen.  Nuoret opiskelijat pyörittävät yritystä aluksi vantaalaisessa autotallissa. Nykyisin PPO-Elektroniikka toimii juuri uusitussa toimitalossa Helsingin Maununnevalla. Yritys toteuttaa vaativia  turvateknisiä ratkaisuja niin teollisuuden ja yritysten kuin kotitalouksienkin tarpeisiin. Toimitusjohtaja Timo Ohtonen on yksi perustajista. Vakituista henkilökuntaa on kahdeksan ja noin 10 henkilöä tekee töitä  alihankintana.

Linnea ja Martti Honkanen perustivat 45 vuotta sitten Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Nykyään Finsoffat tehdas- ja tehtaanmyymälä toimii moderneissa laajennetuissa tiloissa Keravalla ja toinen oma myymälä on Vantaan Porttipuistossa. Tehdas ja myymälät työllistävät yli 20 alan ammattilaista. Finsoffat on erikoistunut sohvien suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin. Yrityksen vahvuudet ovat hyvä asiakaspalvelu ja sohvien oma tuotanto, jonka ansiosta sohvat voi räätälöidä toiveiden mukaan. Nykyään yritystä johtaa Jarmo Honkanen, yrittäjä toisessa polvessa. 

Liputamme suomalaisen työn puolesta

Finsoffat ja PPO-Elektroniikka edustavat suomalaista pk-sektoria, joka pitää Suomen talouden raiteilla.
Pk-sektorin osuus Suomessa toimivien yritysten liikevaihdosta on reilusti yli puolet ja pk-yritykset työllistävät yksityisellä sektorilla eniten suomalaisia. Uudet työpaikat syntyvätkin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Toimitusjohtajat Timo Ohtonen ja Jarmo Honkanen ovat yhtä mieltä suomalaisesta yritystoiminnasta.  -Terveellä pohjalla toimivat suomalaiset yritykset pärjäävät, mutta siihen tarvitaan paljon työtä ja uskoa tulevaisuuteen.  Nyt jos koskaan meidän pitää innovoida, kehittää toimintaa ja luoda uutta.  Kuluttajien ja yrityssektorin kannattaa miettiä hankintojensa alkuperää. Kotimaisuuteen kannattaa panostaa, tuumivat Ohtonen ja Honkanen.

Lisätietoa:
PPO-Elektroniikka Oy, toimitusjohtaja Timo Ohtonen, 0400 420 393
Finsoffat Oy, toimitusjohtaja Jarmo Honkanen, 040 732 4971

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »