FOG-palonsammutuslevy sammuttaa alkavan palon

PPO-ELEKTRONIIKALTA UUTTA PALOTURVALLISUUSTEKNIIKKAA

FOG-palonsammutuslevy on helppokäyttöinen ja yksinkertainen
ratkaisu tiloiFOG_pakkauksethin, jotka ovat erityisen syttymisherkkiä kohteita. FOG sammuttaa aktivoituessaan alkavan palon. FOG-palonsammutuslevyn etuja ovat korkea suorituskyky, helppokäyttöisyys ja soveltuvuus moniin erilaisiin kohteisiin.   

Sähköpalolle on tyypillistä, että paloprosessi lähtee liikkeelle jo pitkän aikaa ennen varsinaista tulta. Kuumeneminen, kyteminen ja käry jäävät helposti huomaamatta. Siksi tarvitaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kuumenemiseen reagoivia palonesto-, ilmaisu- ja palonsammutuslaitteita, jotta palo saataisiin tukahdutettua heti alkuunsa.  

FOG soveltuu syttymisherkkiin ja arvokkaisiin kohteisiin
FOG-palonsammutuslevy sammuttaa alkavan palon.
Levyn mikrokapselit FOG_sähkökaappirikkoutuvat lämpötilan noustessa yli 120 C°, jolloin palonestokemikaalit estävät tulipalon syttymisen. FOG suojaa syttymisherkkiä kohteita kuten sähkökeskuksia ja -kaappeja, pistorasioita, jakelukeskusten laitekaappeja, sähkölaitteita ja pienkontteja.

FOG-palonsammutuslevyn koko valitaan aina suojeltavan tilan koon mukaan. Pistorasioille on oma erillinen mallinsa.  FOG soveltuu hyvin esimerkiksi teollisuus- ja maatalouskäyttöön, mutta myös mihin tahansa erityisen syttymisherkkään tai suojeltavaan kohteeseen.  
 
Yksittäinen tarrakiinnitteinen FOG-palonsammutuslevy toimii itsenäisesti.
Levyn koko valitaan suojattavan FOG_kojerasiatilan koon mukaan.      

Suojeltava maksimitila:   0,5, 20, 30, 50, 65 litraa  
Paloluokat:                    А, B, C, Е
Aktivoitumislämpötila:    120°С ± 5°С
Käyttölämpötila:            -40…+65 °С
Suositeltu käyttöaika:    60 kuukautta

Itsenäisesti toimiva FOG-palonsammutuslevy huolehtii paloturvallisuudesta muiden palonsammutusjärjestelmien ohessa.  FOG toimii aina, vaikka automaattisissa sammutusjärjestelmissä tai sähköjärjestelmissä olisi vikatilanteita. FOG on helppo asentaa, huoltoa ei tarvita. FOG-levyt voi itse vaihtaa uuteen viiden vuoden välein.  FOG täyttää kaikki Euroopan unionin ja Suomen lainsäädännölliset ja turvallisuusvaatimukset. (Käyttöturvallisuustiedote).

Paloturvallisuuden kehittäminen tärkeää
Kiinteistön omistaja on aina vastuussa siitä, että paloilmoitin- ja hälytyslaitteistot ovat kunnossa ja huollettuja. Aika ajoin on hyvä tarkastaa, onko vanha paloilmoitinjärjestelmä nykymääräysten mukainen ja paloturvallisuus kunnossa. Samoin kannattaa miettiä, että paloherkät kohteet kuten sähkökaapit on suojattu mahdollisimman hyvin.

Pelastustoimen mukaan Suomessa syttyi vuonna 2016 yhteensä 5590 rakennuspaloa. Suurin syttymissyy oli ihmisen oma toiminta, toisena tuli koneen tai laitteen vika. Tukesin mukaan vuositasolla noin tuhat näistä on sähkön aiheuttamaa rakennuspaloa.

Paloturvallisuutta kohteen ja tarpeen mukaan
Täysin suomalainen Pk-yritys PPO-Elektroniikka Oy on toiminut ammattielektroniikan ja räätälöityjen turvajärjestelmien parissa jo 36 vuoden ajan. PPO-tiimi on tehnyt pitkäjänteistä työtä innostuneella ja innovatiivisella otteella. Vuosien varrella on rakennettu turvallisuutta parantavia ja vahinkoja ennaltaehkäiseviä ratkaisuja teollisuudelle, yrityksille ja julkishallinnolle.  Tarjoamme uusinta paloturvallisuustekniikkaa sekä tunnistukseen että sammutukseen. 

PPO-Elektroniikka vie Venäjälle suomalaista Softex-palonsammutusjärjestelmää
PPO-Elektroniikka käynnistAlexandrinsky-teatterii suomalaisen Softex Oy:n palosammutusjärjestelmien viennin vuonna 2003. Olemme toimittaneet Venäjälle yli sata järjestelmää. Esimerkiksi Alexandrinsky-teatteri, Lenta-kauppakeskukset, Ambassador-hotelli sekä useat suuret logistiikkakeskukset kuten Osinovaya Roschan tulliterminaali ja Troitskiy Logopark ovat suojattu Softex-palonsammutusjärjestelmällä. Pietarin kaupunginhallitus antoi vuonna 2016 PPO-Elektroniikalle tunnustusta pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Pietarissa. Viemme Softexia myös Baltian maihin ja Valko-Venäjälle.

 

Lisätietoa:
Timo Ohtonen, puh. 0400 420393  tai Petri Pelkonen, puh. 09 566 09 216
Sähköpostilla: -  PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »