PPO-Elektroniikka tapahtumissa syyskaudella 2017

15.-17.11. Suomen Kirurgiyhdistys ry:n Operatiiviset päivät Operatiiviset_Päivät_logo
Olemme mukana Suomen suurimmassa kirurgisen ja anestesiologisen alan yhteisessä
koulutustapahtumassa. Operatiivisilla päiville odotetaan noin 2 000 kävijää, kirurgien ja anestesiologien lisäksi myös leikkaussalihoitajia, alan opiskelijoita. Näyttelyyn osallistuu noin 40 alan yritystä.  

Tervetuloa osastollemme 4f11 tutustumaan Chromaviso-leikkaussalivalaistukseen. Chromaviso on tanskalainen kirurgin kehittämä valaistusratkaisu, joka on saanut osakseen muissa Pohjoismaissa erinomaisen hyvää palautetta. Esittelemme osastollamme myös MEV-eristystason valvontajärjestelmää, joka on valvonut suomalaisten leikkaussalien sähköturvallisuutta jo vuodesta 1983.  

10.-12.10.2017 The Week of Health and Innovation (WHINN) in Odense
WHINN on suuri kansainvälinen terveysteknologiatapahtuma.  Etsimme uusia kansainvälisiä kumppaneita MEV-eristystason valvontajärjestelmämme vientiin.    

8.9.2017 Vantaan kaupungin Yritysfoorumi - hyvinvoiva arki  
Yritysfoorumissa yritykset esittelevät omia ratkaisujaan kaupunkien ja kuntien hankkijoille ja muille ostajille. Osallistujat saavat myös tietoa siitä, millaisia ratkaisuja kaupungin ostajat etsivät lähitulevaisuudessa. Yritysfoorumi järjestetään osana Myyrmäen ainutlaatuista MUSH-tapahtumaa.

23.11.2017 "Mummo hukassa"-seminaarissa 
Valli ry ja Ikäteknologiakeskus järjestävät Helsingin Hakaniemessä seminaarin, jossa tutustutaan erilaisiin paikannusratkaisuihin ja keskustellaan paikannusratkaisuista. Mukana esimerkki Norjasta, jossa laitteita on valjastettu onnistuneesti kuntien käyttöön.  

Esittelemme tapahtumissa erilaisia paikannusvaihtoehtoja sekä seniorien ja erityisryhmien että henkilökunnan tarpeisiin. Laitteiden ja palvelun on tarkoitus tuoda turvaa ja helpottaa arkea.    

Paikantava kengänpohjallinen esittelyssä Vantaalla ja Tampereella
Olemme tänä vuonna Laurean Teknologialainaamon® ja Tampereen laitetorin yrityskumppani. Muistisairaille suunniteltuun paikantavaan kengänpohjalliseen voi tutustua Vantaan Laurea Tikkurilan teknologialainaamossa  ja Tampereen keskustassa sijaitsevalla Kotitorilla.  

Tutustu paikannusratkaisuihimme nettisivuillamme:  ppo-elektroniikka.fi/paikannus-ja-seuranta

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »