Vuoden 2017 Kaarelan yrittäjäksi Timo Ohtonen

Kaarela-seura julkisti vuoden 2017 Kaarelan yrittäjäksi Timo Ohtosen Suomi 100-itsenäisyysjuhlassaan Kanneltalossa. Kunniakirjan ojensi Timo Ohtoselle Kaarela-seuran hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Erik Bärlund. Jo 36 vuotta PPO-Elektroniikkaa luotsannut Timo Ohtonen otti huomionosoituksen vastaan iloisen yllättyneenä.

– Kiitän lämpimästi tästä tunnustuksesta.  Tämä on minulle, perheelleni ja yrityksellemme suuri kunnia. Olen ollut Kaarelassa yrittäjänä ja asukkaana yli 23 vuotta. Alue on mitä parhain sijainniltaan, keskuspuisto ja palvelut lähellä, Ohtonen toteaa.
Kanneltalo

– Vuosittain jaettava Kaarelan vuoden yrittäjäpalkinto on myös suuri kunnianosoitus suomalaista pitkän linjan PK-yrittäjyyttä kohtaan. Kaarelan alueella on paljon yrityksiä, jotka ansaitsevat kiitosta, huomauttaa Ohtonen. Itse haluan käyttää mahdollisimman paljon alueen omia suomalaisyrityksiä, jotta kilpailukyky ja toimintaedellytykset säilyvät kaikilla, Ohtonen jatkaa.

– Alueemme kehittyy koko ajan. Kauppakeskus Kaari on tuonut alueelle paljon hyvää, kuten työpaikkoja ja lisääntyneitä palveluja. Kaarela on hyvä paikka asua ja yrittää. Toiveeni kuitenkin on, että aluettamme ei rakenneta täyteen ja että keskuspuisto säilyy sellaisenaan.  Ohtonen huomauttaa lopuksi, että jokainen voi vaikuttaa oman alueensa asioihin olemalla aktiivinen. Yhteistyötä tarvitaan aina.

Kuvassa: Kaarelan-seuran itsenäisyyspäivän juhla Kanneltalossa. Vasemmalta: Kaarela-seuran varapuheenjohtaja Jauri Varvikko, puheenjohtaja Erik Bärlund, Tiina Ohtonen (PPO-Elektroniikan markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Timon vaimo), Timo Ohtonen.

PPO-Elektroniikka rakentaa pitkäjänteisesti turvallisuutta
PPO-Elektroniikka on erikoistunut ammattielektroniikkaan ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Yritys toimii pääsääntöisesti B2B-puolella, mutta myy verkkokaupasta myös kuluttajille. 
– Toimintamme on keskittynyt turvallisuuden parantamiseen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Esimerkiksi eristystason valvontajärjestelmämme valvoo leikkaussalien sähköturvallisuutta kaikissa Suomen leikkaussaleissa. Järjestelmä on myös vientituotteemme.

PPO-Elektroniikan toinen vientituote on Softex-palosammutusjärjestelmät, joita yritys vie Venäjän suuntaan. Viime vuonna Pietarin kaupunki antoi kunniakirjan PPO-Elektroniikan pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Venäjällä.

Ohtonen kehuu ja kiittää sitoutunutta ja osaavaa henkilökuntaansa.
– Olemme ketterä tiimi ja meillä on tiivistä yhteistyötä erinomaisten suomalaisten alihankkijoidemme kanssa.

PPO-Elektroniikka puhuu Kaarelan alueen puolesta
– Kannamme oman kortemme Kaarelan alueella kekoon pitämällä julkisivumme kunnossa sekä hoitamalla alueemme asioita mm. turvallisuuteen liittyen. Käytämme itse alueen palveluja ja kerromme niistä vieraillemme, vakuuttaa Ohtonen. Timo_Ohtonen_Kunniakirja

Timo Ohtonen ja koko yrityksen henkilökunta toivottaa kaikille mitä parhainta tulevaisuutta satavuotiaalle Suomelle.  – Kunnioituksemme on suuri Suomen puolesta taistelleille ja Suomea sota-ajan jälkeen rakentaneille.  
 
Kaarela-Seura hoitaa Kaarelan kaupunginosan asioita. Seura toimii myös yhdyssiteenä kaupungin viranomaisiin ja luottamushenkilöihin. Kaarelan kaupunginosaan kuuluu Kannelmäki, Malminkartano, Maununneva ja Hakuninmaa sekä uudet asuinalueet Kuninkaantammi ja Honkasuo. Alueen asukasluku on lähes 30 000 ja kasvaa kasvaa vauhtia.  Kaarelan kaupunginosa kuuluu Helsingin kaupungin läntiseen suurpiiriin. Kaarela-Seura ry on Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liitto ry:n - HELKA:n - jäsen ja kuuluu Suomen Kotiseutuliittoon.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »