Sairaalatekniikan päivät 2018


Esittelyssä MEV 8-eristystason valvontajärjestelmä ja ergonominen valaistusratkaisu Chromaviso
SSTY logo

Suomen sairaalatekniikan yhdistys järjestää tämän vuoden Sairaalatekniikan päivät 7.-8.2. Oulussa. PPO-Elektroniikka tuo päiville uuden sukupolven MEV-8-laitteiston ja ergonomisen Chromaviso-valaistusratkaisun. Kimmo Konttinen ja Petri Pelkonen ovat tavattavissa kumpanakin päivänä esittelyosastollamme 60.   

MEV-järjestelmämme on valvonut Suomen leikkaussalien sähköturvallisuutta
jo yli 30 vuotta. Viidennen sukupolvemev8n MEV-8 -laitteistoa on kehitetty yhteistyössä sairaanhoitopiirien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Uudessa laitteistossamme on muun muassa eristysvian paikannin, joka ilmaisee vian sijainnin. MEV 8 on yhteensopiva edellisten laitteistosukupolvien kanssa.

MEV-eristystason valvontajärjestelmämme suunnittelu käynnistyi yrityksen perustamisvuonna 1981. Takana on pitkä kehitystyö ja monta sukupolvea. Olemme toimittaneet vuosien aikana yli 30 000 laitetta. Viimeisin suuri kohteemme Suomessa on uusi Lastensairaala.    

Ergonominen valaistus tekee tuloaan Suomeen – tutustu Chromavisoon virtuaalisesti  
Valaistuksella on suuri merkitys leikkaussaleissa ja toimenpidehuoneissa. Ergonominen valaistusratkaisu Chromaviso luo kaikille tilassa työskenteleville optimaaliset olosuhteet ja parantaa siten työmukavuutta, työtehoa ja työturvallisuutta. Oikea valaistus vaikuttaa myös rauhoittavasti leikkaukseen tulevaan potilaaseen.

Chromaviso-valaistus on rakennettu jo lähes 1 200 sairaalakohteeseen Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Käyttäjäkyselyt osoittavat käyttäjien olevan erittäin tyytyväisiä ratkaisuun.

Chromaviso_aluevalaistus

Suomen sairaalatekniikan yhdistys järjestää päivät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Päivät on kohdennettu sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle. Päivien yhteydessä järjestetään näyttely, jossa mukana noin 100 alalla toimivaa yritystä.

PPO-Elektroniikka on Suomen sairaalayhdistyksen jäsen.

Lisätietoa: PPO-tiimi, puh. 09 566 0920, ppo(at)ppo-elektroniikka.fi

Asiasanat: Sairaalavalaistus, sähköturvallisuus, ergonominen valaistus, eristystason valvontareleet, sairaalatekniikka

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »