PPO-Elektroniikka mukana DigiAgeTalk-tapahtumassa

PPO-Elektroniikka on mukana DigiAgeTalk 2018 -tapahtumassa. Ikäteknologiakeskus järjestää tilaisuuden Tapahtumakeskus Koskenrannassa Helsingissä tiistaina 5.6.2018.

DigiAgeTalk 2018 pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen ”Ikäihmiset digitalisoituvassa arjessa”. Järjestöt, yritykset, ikäihmiset ja teknologian kehittäjät avaavat digitalisaation ovia ja etsivät muun muassa näihin kysymyksiin vastauksia:

Miten digitalisaatiota voitaisiin parhaiten hyödyntää? Miten ottaa käyttöön hyvät ja toimivat ratkaisut?
Onko kaikkien mahdollista hyötyä digitalisaatiosta?

Digitalisaatiosta arjen apua
Digitalisaation tulee olla avuksi ja tueksi. Sen tulisi olla kaikkien käytettävissä. Helppokäyttöisyys on avainsana. Digitalisaatio ei korvaa ihmistä, mutta se voi parhaimmillaan helpottaa hoitajien ja läheisten arkea niin, että aikaa jää enemmän ihmisten kohtaamiselle.

PPO-Elektroniikka rakentaa turvaratkaisuja
PPO-Elektroniikka suunnittelee paikannusratkaisuja. Meidän roolimme on maahantuoda ja luoda luotettavia ja helppokäyttöisiä laitteita ja kehittää palveluja käyttäjien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Olemme toimineet ammattielektroniikan parissa jo 37 vuotta. Oemme mielellämme mukana turvaa tuovien ratkaisujen suunnittelussa ja kehittämisessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen Ikäteknologiakeskuksen sivuilla DigiAgeTalk 2018.Ikäteknologiakeskus

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »