PPO-Elektroniikka mukana Upgraded Life Festival-tapahtumassa

PPO-Elektroniikka osallistuu 31.5.-1.6. Pohjoismaiden suurimpaan terveysalan kasvuun, kehitykseen, innovaatioihin ja startup-yrityksiin keskittyvään tapahtumaan Biomedicumissa Helsingin Meilahdessa.

Voimme ylpeänä esitellä kansainväliselle yleisölle MEV-eristystason valvontajärjestelmämme, joka on valvonut sähköturvallisuutta lähes kaikissa suomalaisissa leikkaussaleissa jo vuodesta 1981. Kerromme myös Suomeen tuomastamme tanskalaisesta valaistusratkaisusta Chromavisosta, joka on saanut käyttäjiltään kiitosta jo yli 1 200 kohteessa Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.  

MEV-eristystason valvontajärjestelmä pelastaa ihmishenkiäMEV
MEV-järjestelmämme valvoo lähes kaikissa Suomen leikkaussaleissa sähkölaitteiden turvallisuutta. Viidennen sukupolven laitteisto on juuri valmistumassa ja lähtee nyt vientiin. Eristystason valvonta on näkymätön mutta tärkeä osa leikkaussalin arkea. Vikaantuneet sähkölaitteet ovat vakava vaara sekä leikattavalle potilaalle että henkilökunnalle.  

Ergonominen valaistus Chromaviso luo erinomaiset työolosuhteetKuvantaminen
Chromaviso on tanskalainen, käyttäjätarpeesta liikkeelle lähtenyt kirurgin innovaatio,
jossa leikkaussali tai toimenpidetila jaetaan käyttötarpeen mukaan valaistusalueisiin.
Eri värisillä valoilla luodaan optimaaliset olosuhteet koko henkilökunnalle.

Toivotamme tapahtumaväen lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan leikkaussalien turvallisuutta ja työolosuhteita parantaviin ratkaisuihimme.

ULF logo

Upgraded Life Festival kokoaa yhteen yli 1 200 kävijää. Mukana tilaisuudessa on suuri joukko startupeja, yrityksiä, sijoittajia, julkisen sektorin toimijoita, lääkäreitä, tutkijoita ja muita terveysalan ammattilaisia ja sidosryhmiä. Upgraded Life Festival on erinomainen mahdollisuus nähdä uusia innovatiivisia terveysteknologiaratkaisuja ja kehittää monipuolista yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Tämän vuoden tapahtuman erityisenä puheenaiheena on kestävä kehitys. 

Tapahtuma on sarjassaan jo viides. Tapahtumajärjestäjä on terveysalan startup-yritysten tukijärjestö Health Startup Association of Finland. Mukana suunnittelussa on ollut muun muassa myös HUS. Osallistujilla on mahdollisuus vierailla mm. Uudessa lastensairaalassa, jossa myös MEV-järjestelmämme valvoo leikkaussalien sähköturvallisuutta.   

Katso lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta: www.upgraded.fi/

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »