Kesäterveiset PPO-Elektroniikasta

Suomen suvi etenee hyvää vauhtia. Lomakaudesta huolimatta meillä on koko kesän ajan miehitys arkisin klo 8-16. Toimitamme tilauksia ja annamme teknistä neuvontaa normaalisti läpi kesän.


Viidennen sukupolven MEV-8 -laitteisto toimitukseen syksyllä 2018
Leikkaussalien sähköturvallisuutta valvova MEV-eristystason valvontajärjestelmämme on päivittynyt viidennen kerran. Ensimmäinen sukupolvi valmistui 1981. MEV-8:n suunnittelussa on otettu huomioon kaikki tulevaisuuden tarpeet, myös kansainvälisellä tasolla. Uuden sukupolven MEV-8 soveltuu sairaaloiden lisäksi myös teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.

MEV-sukupolvet
MEV-4 ei enää hyllytuotteena
Nyt kun MEV-8 on tulossa myyntiin, emme pidä MEV-4 -tuotteita enää hyllytuotteena.  Valmistus on mahdollista määrätilauksille.

MEV-8 korvaa syksyllä MEV-7 -järjestelmän, mutta MEV-7 laitteita tullaan pitämään vielä usean vuoden ajan hyllytuotteena.


MEV-käyttökoulutus ja käyttöohjeistus

Järjestämme MEV-käyttökoulutusta PPO-Elektroniikan tiloissa Helsingissä tai tarvittaessa omissa tiloissanne/sairaaloissa. Ota yhteyttä Petri Pelkoseen, sovitaan ajankohta ja koulutuksen laajuus.

Muistutamme vielä, että sivuiltamme löytyy MEV-käyttöohjeistus sekä yleisohjeistus henkilökunnalle:

Linkki ohjeisiin (MEV-sivun alalaita)

Neuvomme toki tarvittaessa: Ota yhteyttä puh. 09 566 0920 tai -.

Rakennamme turvallisuutta Suomessa ja maailmalla
MEV-toimitukset ovat pyörineet kevään aikana sujuvasti. Laitteistomme valvovat muun muassa syksyllä avattavassa Uudessa lastensairaalassa leikkaussalien sähköturvallisuutta.

MEV-järjestelmiemme vienti on lähtenyt liikkeelle Business Finlandin verkoston myötävaikutuksella.  Ensimmäiset laitteistot ovat jo toimitettu ja olemme löytäneet hyviä kansainvälisiä kumppaneita.

Suomeen tuomamme tanskalainen ergonominen valaistusratkaisu Chromaviso on saanut Suomessa erittäin hyvän vastaanoton. Tulemme rakentamaan ensimmäisen pilotin Suomeen vielä tämän vuoden aikana.
  

Artikkeli Kuljetus&Logistiikka -lehdessä
Artikkelissa kerrotaan erilaisista kuljetukseen ja logistiikkaan soveltuvista ratkaisuistamme. Uusin niistä,  PPO AssetOne, on pienikokoinen ja edullinen GSM/GPS -seurantalaite, joka on suunniteltu erilaisten arvokkaiden tavaroiden, laitteiden ja koneiden seurantaan. Laitteen litiumparisto kestää jopa kolme vuotta, mikä on ihanteellinen ratkaisu pitkän aikavälin käyttöön.

 Lue lisää lehden sivulta 18

Kesäkuva

Erinomaista kesää ja lomaa!

PPO-tiimi

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »