PPO-Elektroniikka ja Toimiva Koti yhteistyöhön

 Toimivassa Kodissa on esittelyssä ja myynnissä PPO-Elektroniikan maahantuomia ja kehittämiä paikannuslaitteita. Toimivalla Kodilla on liikkeet Helsingin Konalassa, Ruskeasuolla ja Porvoossa.

-On tärkeää, että laitekehittäjät ja kotipalveluja ja apuvälineitä myyvät yritykset tekevät yhteistyötä. Saamme näin suoraan käyttäjiltä tietoa toiveista ja tarpeista, kokemuksia arjesta ja voimme myös testata yhdessä uusia laitteita, kertoo toimitusjohtaja Timo Ohtonen PPO-Elektroniikasta. Voimme hyödyntää yhteistyötä laitekehityksessä ja suunnittelussa.

PPO-Elektroniikka on ammattielektroniikkaan erikoistunut yritys, jolla on vahva kokemus paikantamisesta ja monipuolisista turvaratkaisuista. Yritys maahantuo ja valmistaa laitteita sekä suunnittelee ja kehittää turvaa tuovia ja vahinkoja ennaltaehkäiseviä ratkaisuja.

Toimiva Koti tarjoaa kotona mahdollisimman pitkään asumista tukevia laitteita ja ratkaisuja. Niitä pääsee testaamaan esteettömän asumisen myymälöissä Helsingin Konalassa ja Ruskeasuolla sekä Porvoossa Kauppakeskus Lundissa. Toimiva Koti on täyden palvelun talo, joka kartoittaa kodin muutostarpeet, tekee suunnitelmat, tarjoaa apuvälineet ja asentaa kalusteet.

– Ruskeasuon myymälä on juuri avautunut Orton Terveyspuistoon. Orton Terveyspuisto on terveyden ja hyvinvoinnin keskus, jossa alan toimijat tarjoavat saman katon alla apua mm. sairauksiin, suun terveyteen, liikkumiseen, apuvälineisiin sekä esteettömään asumiseen, kertoo asiakkuuspäällikkö Mira Helander-Djateau Toimivasta kodista.

Toimiva_Koti_Konala

Konalan Toimiva Koti -myymälässä on nähtävillä erilaisia apuvälineitä.


PPO-Elektroniikka etsii jälleenmyyjiä maakunnista
Etsimme parhaillaan Toimivan Kodin kaltaisia jälleenmyyjiä myös PK-seudun ulkopuolelta. Kysyntää on ollut ympäri Suomen, mutta laitteet haluttaisiin ostaa mieluiten läheltä kotia. Kaikilla ei ole kokemusta mobiililaitteista ja aina ei perhepiirissäkään ole ketään, joka osaisi. Siksi monet ikääntyneemmät kuluttaja-asiakkaat toivovat yleensä apua laitteiden käyttöönotossa. Toimivan kodin kaltaiset myymälät ovat tässä kohtaa tärkeässä roolissa.


Yhteystiedot:

PPO-Elektroniikka Oy:
Tiina Ohtonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, puh. 09 566 09211,
-

Toimiva koti / Domedi Oy: Mira Helander-Djateu, Fysioterapeutti, Asiakkuuspäällikkö,
puh. 0400 722 935, - 

PPO-Elektroniikka Oy - 37 vuotta ammatti­elektroniikkaa ja yksilöllisiä ratkaisuja
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa ammattielektroniikkaa.
Rakennamme turvallisuuteen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn liittyviä teknologiaratkaisuja.
Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2). www.ppo-elektroniikka.fi

Toimiva Koti - Esteettömän asumisen ratkaisut pienistä apuvälineistä keittiöihin ja kylpyhuoneisiin
www.toimivakoti.fi

Tiedoksi: Kuluttaja saa tukea ja apua saa myös alan järjestöiltä. Ikäteknologiakeskus on Suomessa aktiivinen järjestötoimija, joka on kartoittanut ja testannut Suomessa myytäviä laitteita ja ratkaisuja.Heidän sivuiltaan löytyy paljon tietoa laitteista, myymälöistä ja testauspaikoista. Internetsivut: www.ikateknologiakeskus.fi.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »