Viidennen sukupolven MEV-8 valmis

MEV- eristystason- ja suojaerotusmuuntajan valvontajärjestelmä on valvonut suomalaisten leikkaussalien sähkönsyöttöjärjestelmiä 80-luvun alusta saakka.  

Viidennen sukupolven MEV-8 -laitteisto on valmistunut.  Laitteistossa on muun muassa eristysvian paikannus, pulssimittaus, muuntajan valvonta, suojajohtimien jatkuvuuden valvonta, näytöllinen etävalvontapaneeli ja eritellyt hälytyslähdöt 3 kpl (eristys-, kaapelointi- ja muuntajan kuormitusvika).

Uuden sukupolven MEV-8 sopii myös teollisuuden kriittisiin kohteisiin. 

Laitteemme huolehtivat turvallisuudesta
Leikkaussalien sähköturvallisuudessa on kyse potilaan sekä henkilökunnan suojaamisesta sähköiskuilta. Niin ikääntyvissä kuin uusissa sähkölaitteissa ilmenee sähkövuotovirtoja johtuen laitteiden vikaantumisesta, vanhenemisesta ja huonosta suunnittelusta. Yleisiä syitä eristysvikaan ovat esimerkiksi huono kytkentä, vikaantunut kaapelieriste tai vikaantunut komponentti. Nopea teknologiakehitys ja kiire lääkintälaitteiden markkinoille saattamiseen asettaa uudenlaisia haasteita: uudet laitteet saattavat aiheuttaa häiriöitä sähkönsyöttöön ja muihin sähkölaitteisiin jo uutena.

Kaiken tämän takia tarvitaan eristystason valvontaa, joka on näkymätön mutta tärkeä osa leikkaussalin arkea. 

Pitkä yhteistyö suomalaisten sairaaloiden kanssa
Olemme toimittaneet 80-luvulta lähtien jo yli 30 000 laitteistoa. Viimeisin suuri kohteemme on Helsingin uusi lastensairaala, joka avautuu syyskuussa 2018. Uuteen lastensairaalaan on keskitetty koko Suomen vaativien lastensairauksien hoito kuten sydänkirurgia ja elinsiirrot.  Uusi lastensairaala on osa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS)  kuntayhtymää. 

Me toimitamme sairaaloihin myös valaistusratkaisuja. Tanskalaisen kirurgin kehittämä ergonominen valaistus on kehitetty leikkaussaleihin, toimenpidetiloihin ja kuvantamiseen. Ratkaisu parantaa näkyvyyttä, vähentää henkilökunnan uupumusta ja lisää turvallisuutta.

Kysy meiltä lisää: puh. 09 566 0920.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »