PPO-Elektroniikka Sairaalatekniikan päivillä 2019

Suomen Sairaalatekniikan yhdistys järjestää yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Sairaalatekniikan päivät 5.6-2.2019. Tervetuloa ständillemme, olemme aivan pääluentosalin sisäänkäynnin edessä (nro 19). Käyhän tutustumassa uuden sukupolven MEV-8:n ominaisuuksiin.

Sairaalatekniikan päivien monipuolisessa ohjelmassa on asiaa mm. kyberuhkista, sote-uudistuksesta ja lääkinnällisten laitteiden uusista asetuksista. 

MEV-8 kausi on alkanut

Viidennen sukupolven MEV-8 -laitteiston kehittäminen on ollut pitkällinen prosessi. Huolellinen suunnittelu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa pitää huolen siitä, että laitteisto on toimintavarma ja vastaa tulevaisuuden tarpeisiin ja haasteisiin kuten edeltäjänsäkin. Siksi annamme viiden vuoden takuun MEV-8:lle. Jatkamme MEV-7 -tuotantoa toki edelleen normaaliin tapaan. MEV-4-laitteita saatavissa vielä pieni varastoerä.

Ensimmäiset MEV-8-toimitukset ovat alkaneet sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Olemme solmineet Malesialaisen sairaalatoimittajan kanssa sopimuksen, maahan on rakenteilla useita sairaaloita. 

Tule juttelemaan kanssamme. Kerromme mielelellämme myös ergonomisesta valaistusratkaisusta Chromavisosta, jonka tuomme nyt Suomeen. Värillinen LED-valaistusratkaisu jakaa toimenpidetilan valaistusalueisiin, jotka räätälöidään työtehtävien mukaan.

Terveisin,

PPO-tiimi

Tiedustelut: 09 566 0920 tai -

PPO-tiimi

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »