Uusin vientikumppanimme Nordi suuntaa Vietnamin markkinoille

PPO-Elektroniikkan MEV-eristystason valvontajärjestelmät ovat valvoneet Suomen leikkaussalien sähköturvallisuutta jo vuodesta 1981. Suuntaamme nyt viidennen sukupolven MEV-8-eristystason valvontalaitteistollamme myös vientiin. Uusin vientikumppanimme on vietnamilainen Nordic Medical Equipment Company Limited NORDI. 

Nordi_logo

-          Yhteistyömme käynnistyi kesällä 2018 Helsingissä Uppgraded Life Festival-tapahtumassa. Yhteistyö Nordin luotettavan ja sitoutuneen tiimin kanssa on ollut sujuvaa, kertoo PPO-Elektroniikan toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

Nordi on nuori teknologia-alan yritys, joka panostaa hyvinvointiin ja elämänlaatuun sekä turvallisuuden kehittämiseen. Yritys tuntee hyvin Vietnamin terveysteknologia-alan markkinan ja terveydenhuollon tarpeet.

Business Monitor Internationalin (BMI) mukaan Vietnamin terveydenhuollon menot olivat 12 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2017 eli 13 % edellisvuoteen verrattuna saavuttaen 6,5 % Vietnamin BKT:stä. Nopean kasvun ala kohtaa kuitenkin suuria haasteita, joita ovat muun muassa lääketieteellisten laitteiden heikko laatu sekä kaupunkien ja maakuntien välisen hoidon eriarvoisuus. Vuoteen 2020 on laadittu kattava yleissuunnitelma maan terveydenhuoltojärjestelmän nykyaikaistamiseksi. Tämän pitäisi tuottaa runsaasti liiketoimintamahdollisuuksia tulevina vuosina Vietnamiin suuntaaville vientiyrityksille. 

MEV-8-laitteiston kehittäminen on ollut kolmen vuoden prosessi. Huolellinen suunnittelu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa pitää huolen siitä, että laitteisto vastaa tulevaisuuden tarpeisiin ja haasteisiin kuten edeltäjänsäkin. Laitteistomme soveltuu terveydenhuollon sähköherkkien tilojen lisäksi muihin erityistä sähköturvallisuutta vaativiin kohteisiin kuten teollisuuden kriittisiin tiloihin, ammusvarastoihin, kaivostoimintaan, laboratorioihin jne.

Vientinäkymät näyttävät erittäin hyviltä. Kerromme uusista kumppaneistamme lisää myöhemmin tänä keväänä.  

Lisätietoja: PPO-Elektroniikka: Toimitusjohtaja Timo Ohtonen, tel. +358 09 56609210

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »