BEC Engineering PPO-Elektroniikan edustajaksi Aasian-Tyynenmeren alueella

PPO-Elektroniikka on käynnistänyt MEV-eristystason valvontajärjestelmien viennin uuden sukupolven MEV-8-laitteistolla. Olemme solmineet malesialaisen BEC Engineeringin kanssa yhteistyösopimuksen. Yritys on jatkossa edustajamme yksinoikeudella Aasian-Tyynenmeren alueella eli Malesiassa, Indonesiassa, Singaporessa, Bruneissa ja Thaimaassa. PPO-Elektroniikka on jo toimittanut ensimmäiset tilaukset Malesiaan ja yhteistyö toimii erittäin hyvin.      

MEV-eristystason valvontajärjestelmämme suunnittelu käynnistyi yrityksemme perustamisvuonna 1981. Järjestelmämme valvoo nykyisin lähes kaikissa Suomen sairaaloiden leikkaussaleissa sähköturvallisuutta. Olemme toimittaneet noin 30 000 laitetta vuosien aikana. Viidennen sukupolven MEV-8 -laitteisto valmistui tänä keväänä.

BEC Engineering logo

BEC Engineering on kokenut ja osaava terveydenhuollon turvallisuustarpeisiin erikoistunut insinööritoimisto, joka räätälöi ratkaisuja asiakaslähtöisesti. BEC Engineering on toiminut yli kymmenen vuoden ajan kehittäen terveydenhuollon turvajärjestelmiä vahvalla osaamisellaan, erinomaisella palvelullaan ja innovatiivisyydellään.  

-  Aloitimme yhteistyön jo vuonna 2016, kun olimme kehittämässä uuden sukupolven MEV-8 -laitteistoa. Sähköturvallisuus kriittisissä kohteissa, kuten sairaaloiden leikkaussaleissa, edellyttää asiantuntemusta ja syvää ymmärrystä. BEC Engineering on eittämättä alan vahva osaaja ja ymmärtää hyvin, miksi olemme valvoneet Suomessa leikkaussalien sähköturvallisuutta jo yli 38 vuotta, kertoo PPO-Elektroniikan toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

Malesian terveydenhuoltomarkkinan odotetaan kasvavan 127 % vuoden 2017 noin 13,7 miljardista dollarista 31,2 miljardiin dollariin vuonna 2027, kun hallitus panostaa vahvasti julkisen terveydenhuollon kehittämiseen.  Varoja halutaan kohdentaa erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten rakentamiseen ja ylläpitoon, nykyisten rakennusten korjaamiseen ja lääketieteellisten laitteiden hankintaan.

Yhteistyössä BEC-Engineeringin kanssa voimme vastata Malesian terveydenhuollon tarpeisiin leikkaussalien sähköturvallisuuden osalta. Kumppanuudessamme yhdistyy korkea laatu, kestävä kehitys, vahva osaaminen ja Aasian-Tyynenmeren alueen tuntemus.

 

Lisätietoa Suomessa:
PPO-Elektroniikka Oy, toimitusjohtaja Timo Ohtonen, -  

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »