KVA Power Installations Ltd PPO-Elektroniikan edustajaksi Isoon-Britanniaan

PPO Elektroniikka Oy on solminut yhteistyösopimuksen KVA Power Installations Ltd:n kanssa MEV-eristystason valvontajärjestelmämme viennistä Isoon-Britanniaan. KVA:n tiimi on työskennellyt pitkään alalla ja tuntee G2 lääkintätilojen sähköturvallisuusvaatimukset. MEV-8 -eristystason valvontajärjestelmä sopii täydellisesti KVA Powerin Installationsin nykyiseen tuotevalikoimaan.KVA Power Installations logo

KVA Power Installations Ltd on kokenut ja asiantunteva valmiustilageneraattoreiden ja keskeytymättömien virtalähteiden (UPS) toimittaja, joka hoitaa myös asennukset, ylläpidon ja vuokraamisen. Yrityksen tavoitteena on tarjota kustannustehokkaimmat ratkaisut kriittisten virtalähteiden ylläpitoon kaikkialle Isoon-Britanniaan.

Paketoimme UK:n sairaalamarkkinalle uuden lääkintätilojen IPS-yksikön eli integroidun IT-virransyöttöjärjestelmän, jossa on mukana lääkintäsuojaerotusmuuntaja ja MEV-8 -valvontalaitteistomme. IPS-yksiköllä voimme tarjota huippuluokan sähköturvallisuutta sairaaloille kaikkialla Isossa-Britanniassa.


Hyvä ajoitus MEV-viennin käynnistämiselle  

Isossa-Britanniassa potilasturvallisuus on nostettu yhdeksi keskeisistä kehittämiskohteista. Siksi myös sähköturvallisuus on nostettu vahvasti esille. Eurooppalainen lainsäädäntö edellyttää eristystason valvontalaitteita kaikkiin ryhmän G2 lääkintätiloihin kuten leikkaussaleihin.  Tähän ollaan hakemassa nyt kestäviä ratkaisuja, joten MEV-viennin kannalta näkymät ovat erittäin hyvät. 

Viidennen sukupolven MEV-8-eristystason valvontalaitteisto edustaa uusinta tekniikkaa. MEV-8 on kansainväliset standardit täyttävä kilpailukykyinen ja luotettava ratkaisu, joka on tehty Suomessa ja edustaa kestävää kehitystä.

 

MEV-8 Eristystason valvontajärjestelmä

PPO-Elektroniikka Oy:n kehittämä MEV -eristystason ja suojaerotusmuuntajan valvontajärjestelmä valvoo sähkönsyöttöjärjestelmiä sekä suojajohtimien jatkuvuutta kohteissa, joissa vialliset sähkölaitteet voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaaloiden leikkaussalit.  Ensimmäisen sukupolven MEV-2 -laitteisto valmistui vuonna 1981. MEV-lyhenne on ollut käytössä alusta saakka ja tulee sanoista maaeristystason valvonta.

 

Gary_Mcilvain and TImo Ohtonen

 

Kuvassa: Gary Mcilvain, toimitusjohtaja, KVA Power Installations Ltd ja Timo Ohtonen, toimitusjohtaja, PPO Elektroniikka Oy.

 

Lisätietoa:

PPO-Elektroniikka Oy, Finland
Toimitusjohtaja Timo Ohtonen,
Tel. +358 9 566 09210
www.ppo-elektroniikka.fi


KVA Power Installations LTD, UK
Managing Director Gary Mcilvain,
Tel. +44 01942 770990 (Vain englanniksi)
www.kvapower.co.uk

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »