PPO-Elektroniikka Oy mukana Future health and wellbeing Kasvupolulla

PPO-Elektroniikka Oy on valittu Kasvu Open – Future health and wellbeing Kasvupolulle.   Mukaan haki 68 yritystä, joiden joukosta valittiin viisitoista potentiaalisinta. KasvuOpen on yritysten sparrausohjelma liiketoiminnan kehittämiseen.

Olemme parhaillaan kasvattamassa sairaalatekniikkamme vientiä. Kansainvälisen markkinan potentiaali on erittäin lupaava. Kehittämämme MEV-8 -eristystason valvontajärjestelmä on korkean laadun, toimintavarmuuden ja kestävyyden ansiosta kansainvälistä huippua maailmanmarkkinoilla. Meillä on tuoreet kumppanit jo Malesiassa, Indonesiassa, Singaporessa, Bruneissa ja Thaimaassa, Vietnamissa, Englannissa, Irlannissa ja Brasiliassa.

Future health and wellbeing -kasvupolun tuomaristo arvioi mukaan hakeneiden yritysten markkinapotentiaalin, tiimin, kasvukyvyn ja näytöt. PPO-Elektroniikka arvioitiin erittäin potentiaaliseksi kasvuyritykseksi.

Kasvu Openin sparrausprosessissa käytetään Jyväskylän yliopiston kasvuyritystoiminnan professori Marko Sepän ja hänen tiiminsä kehittämää Kasvun Kiitorata -metodia. Kasvu Open käynnistyi vuonna 2011 osana Keski-Suomen kauppakamarin toimintaa.  

 

Lue lisää: Future health and wellbeing Kasvupolun yritysvalinnat tehtiin runsaasta joukostaKasvuOpen

Lisätiedot: PPO-Elektroniikka Oy, toimitusjohtaja Timo Ohtonen, puh. 09 566 09210

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »