PPO-Elektroniikka Oy ranskalaisen Enless Wireless:n edustajaksi Suomeen

PPO-Elektroniikka Oy edustaa Suomessa Enlessin langattomia LoRa-radiolähetin/vastaanotinratkaisuja. Enless Wireless Private LoRa mahdollistaa oman maksuttoman, operaattoreista riippumattoman radioverkon rakentamisen. LoRa toimii pitkällä kantamalla ja vähäisellä virrankäytöllä.

Enless Wirelessillä on käyttövalmiita ratkaisuja kärki- ja analogi/digitaali tiedonsiirtoon sekä pulssi-lämpötila- ja sisäilmanlaadun mittaukseen. Tuotevalikoiman avulla voi seurata rakennusten energiankulutusta (lämpö, kosteus, hiilidioksidi, VOC sekä sähkön, veden ja kaasun kulutus) tehokkaasti Low-Power / Ultra Long Range -tuotteilla, jotka ovat helppo ja nopea asentaa. Sisäilman laadunvalvonnassa ratkaisuissamme on käytössä Pando2 -pilvipalvelusovellus.

Valikoimasta löytyy ratkaisuja teollisuuden järeämpiin tarpeisiin. Enless Wireless on erikoistunut myös räjähdysherkkiin ATEX-kohteisiin.  

Digitaaliset/analogiset lähettimet toimivat IP65-kotelossa jopa 20 vuotta samalla paristolla.

Ranskalainen Enless Wireless on rakennusten energiatehokkuutta edistävien M2M ja IoT
-tuotteiden vahva ammattilainen, joka valmistaa kaikki tuotteensa Ranskassa. Yhtiöllä on yli kymmenen vuoden kokemus televiestinnästä ja langattomasta teknologiasta (Esim. M- Bus, Sigfox, LoRaWAN ja Wize). Enless Wireless toimii laitevlmistajien, integraattoreiden ja operaattoreiden kanssa yhteistyössä, edustus on ennestään jo 20 maassa.  

Enless Wireless-radiolähettimet toimivat sekä sekä LoRa- sekä LoRa WAN-verkossa. LoRaWAN on globaali ja avoin standardi, joka muodostuu LoRa-päätelaitteista ja -reitittimistä sekä taustalla toimivista palvelimista ja sovelluksista. Tieto kulkeutuu lähettimien kautta suoraan operaattorin LoRa WAN-verkkoon.

 Enless Wireless Lora rangeEnless Wireless logo

Lisätietoja ja hinnat: PPO-Elektroniikka Oy, Puh. 09 566 0920,
-

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »