MEV® on nyt rekisteröity EU-tavaramerkki

Eristystason valvontajärjestelmämme tuoteperheen nimi MEV® on nyt rekisteröity tavaramerkki.

MEV rekisteröity tavaramerkki

PPO-Elektroniikka perustettiin vuonna 1981. Samana vuonna lähdimme kehittämään leikkaussalien sähköturvallisuutta parantavaa eristystason valvontajärjestelmää, jonka nimeksi tuli MEV. MEV-lyhenne tulee sanoista ”maaeristystason valvonta”. Tämän 40 vuoden aikana olemme kehittäneet viisi sukupolvea, joista viimeisin, MEV-8, valmistui tuotantoon 2019.

Olemme toimittaneet vuosien aikana Suomen sairaaloihin yhteensä yli 30 000 järjestelmää. Kehitimme uusimman sukupolven MEV-8-laitteiston myös vientiin ja nyt vuoden 2021 alussa meillä on edustus 19 maassa. Lainsäädännön asettamien vaatimusten ansiosta ratkaisullemme on tilausta ympäri maailmaa. Sähköturvallisuuteen panostetaan globaalisti yhä enemmän, kyse on potilaan ja henkilökunnan turvallisuudesta. Suomi on ollut pioneeri leikkaussalien sähköturvallisuudessa; Suomessa ratkaisu tuli pakolliseksi jo vuonna 1983, koko Euroopassa vasta 2015. Olemme saaneet MEV-ratkaisumme viennin kehittämiseen tukea Business Finlandin Tempo-rahoituksesta.

Tavaramerkkimme kattaa luokat 9 (sähköverkon valvontalaitteet, valvontayksiköt, verkonhallinnan valvontalaitteet ja sähkötoimiset valvontalaitteet) sekä 10 (valvontalaitteet lääketieteelliseen tarkoitukseen).

Turvallisuuden rakentaminen ja vahinkojen minimoiminen ovat olleet avaintekijöitä kaikissa rakentamissamme ratkaisuissa. Pitkäaikaiseen asiakaskuntaamme kuuluu sairaalarakennuttajia, sairaaloita ja sairaanhoitopiirejä, insinööri- ja sähkösuunnittelutoimistoja, teollisuusyrityksiä ja kuljetusalan yrityksiä. Olemme tehneet vuosien aikana turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja myös Poliisille ja Puolustusvoimille.

PPO® on myös rekisteröity tavaramerkki. Käytämme yleisesti lyhennettä PPO® ja sillä lyhenteellä meidät myös alalla tunnetaan.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »