GSM-modeemit ja reitittimet

GSM-modeemit PPO:n mallistostaPPO-Elektroniikalla on pitkä kokemus langattomasta tiedonsiirrosta ja ohjauksesta. Meiltä löytyy erilaisia ratkaisuja laiteohjauksiin, ohjaus- ja tilatietojen välittämiseen ja hälytysten ohjaukseen. Kehitämme älykkäitä etäohjaus ja -valvontaratkaisuja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Rakennamme omien sekä päämiestemme tuotteiden avulla yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun. Laitteemme toimivat hankalissakin olosuhteissa.

GSM-modeemien käyttötapoja on lukemattomia, niiden avulla voimme toteuttaa etäyhteyksiin perustuvia yksilöllisiä ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin (GSM, GPRS, UMTS, HSPA, GPS, GPIO ja JAVA). Meiltä löytyy myös helppokäyttöiset GSM-modeemit kevyempiin tarpeisiin, jolloin ne soveltuvat myös kuluttajakäyttöön.

Valikoimassamme on myös mobiilireitittimiä. Laaja käyttöjännitealue mahdollistaa reitittimen käyttämisen myös työkoneissa ja ajoneuvoissa.

GSM-modeemit suuriinkin kohteisiinEsimerkkejä GSM-modeemien käyttötavoista:

  • Kaukokäynnistystoiminnot
  • Tilatietojen välitys ja ohjaus
  • Etähuollon diagnostiikka
  • Energiayhtiöiden sähkösyötön valvonta
  • Katuvalojen ohjaus
  • Jäte- ja kierrätyssovellukset
  • Maatalouskoneiden valvonta ja ohjaus
  • Terveydenhuollon tarpeet, mm. hoivapalvelut

Älykkäät Java-ohjelmoitavat modeemit kauko-ohjaukseen, etävalvontaan ja huoltoon

GSM-modeemit Yawid electronicsSaksalaisen yhteistyökumppanimme YAWiD-yhtiön modeemien Java-ohjelmoitavuus mahdollistaa sovellusten ohjelmoinnin suoraan modeemiin. Kun modeemin pariksi on aiemmin tarvittu erillinen logiikka, YAWiD-modeemi toimii itsenäisesti ohjelmoitavuutensa ansiosta.

Modeemien Java-ohjelmoitavuus tuo uuden ulottuvuuden koneiden väliseen tietoliikenteeseen ja avaa teollisuudelle ja yrityksille tien kehittää toimintaa ja saada kustannussäästöä.

PPO-Elektroniikka Oy on tehnyt yhteistyötä YAWiD-tiimin kanssa jo vuodesta 1995.

Luotettavat GSM-modeemit teollisuuden tarpeisiin

Yhteistyökumppanimme Cinterionin GSM-modeemit ja dataterminaalit ovat erittäin toimintavarmoja ja laadukkaita laitteita, jotka voidaan liittää olemassa oleviin järjestelmiin. Valikoimaa täydentävät lisätarvikkeet, jotka sisältävät erikoisantennit, adapterit, virtalähteet ja kaapelit.

Cinterionin nelitaajuusmodeemi standardilla teollisuusrajapinnalla ja sisäänrakennetulla SIM-kortinlukijalla tekee tästä ihanteellisen terminaalin datakommunikointiin. Modeemiohjaimeen on helppo tapa saada hälytystiedot ja ohjaustapahtumat tekstiviesteillä välitettynä.

Helppokäyttöiset GSM-modeemit laitehälytykseen

Tanskalaisen yhteystyökumppanimme Gripo-GSM-modeemit soveltuvat hyvin hälytyksen siirtoon ja laiteohjauksiin. Kännykän avulla voi ohjata esimerkiksi lämmitystä, ilmastointia, ovia ja valaistusta.

Laitehälytykset esimerkiksi veneen tai auton murtohälytykset saa ohjattua tekstiviestillä. Hälytyksille voidaan ohjelmoida viisi vastaanottajaa.

Vahvaa osaamista langattomassa tiedonsiirrossa

Meillä on takana pitkä kokemus ja vahva elektroniikka- ja sähköosaaminen. Tuomme maahan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme laitteita ja meillä on myös omaa tuotantoa. Annamme takuun siitä, että laitteet ovat toimintavarmat, turvalliset ja tukipalvelut toimivat. Langaton tiedonsiirto on nopea ja varma tapa siirtää tietoa ammattilaitteisiin, -koneisiin ja -sovelluksiin. Kilpailuetuina ja kustannussäästöinä ovat järjestelmän kokonaissuunnittelu ja etäohjelmointi, implementoinnin ja ohjelmapäivityksen helppous ja nopeus, huoltovapaus sekä yhdistetty tehon ja tiedon siirto.

Tutustu sivuillamme monipuoliseen GSM-modeemi- ja reititin -valikoimaamme: https://ppo-elektroniikka.fi/langaton-tiedonsiirto-ja-ohjaus

Ota yhteyttä PPO-tiimiin, me vastaamme heti. Puh. 09 566 0920 tai -

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »