Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät  - näkymä eri kuvakulmista

Räätälöimme hälytysjärjestelmät asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Toimitamme järjestelmät kokonaispakettina suunnittelusta käyttöönottoon ja tarjoamme osaavan tuen, huollon ja koulutuksen kaikille tuotteillemme.

  • Hälytysjärjestelmät murto- ja palosuojaukseen
  • PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmä
  • Kamera- ja videovalvontajärjestelmät
  • CatchIt-etävalvontajärjestelmä

Hälytysjärjestelmät murto- ja palosuojauksella

Valikoimamme kattaa sekä langalliset että langattomat hälytysjärjestelmät niin yksityisiin kuin julkisiinkin kohteisiin. Yhdistämme ratkaisuissamme päämiestemme huipputuotteita ja valmistamme puuttuvan elektroniikan itse. Tuotteillamme voidaan toteuttaa yksinkertainen hälytytysjärjestelmä tai korkean turvallisuustason integroitu järjestelmä sisältäen kulunvalvonnan, kameravalvonnan sekä palohälytyksen.

PPO 868 hälytysjärjestelmät ennaltaehkäisevät ja minimoivat vesivahinkoja

Hälytysjärjestelmät PPO 868 hälytysjärjestelmäSuomessa sattuu noin sata korvattavaa vuotovahinkoa. Lukumääräisesti eniten kosteusvaurioita aiheuttavat putkirikot ja laitteiden tai kalusteiden ja putkien väliset vuotavat liitokset. Vuotovahinkojen syyksi paljastuu usein astianpesukone. Yleinen vahinkojen aiheuttaja on myös virheelliset rakenteet kuten puuttuva vedeneristys.

Toimivaa vesivuotohälytintä voidaan verrata palovaroittimen toimintaan. Se ennaltaehkäisee vakavia vahinkoja ja sitä kautta taloudellisia menetyksiä ja terveyshaittoja. Yhteiskunnan tasolla puhutaan suurista säästöistä.

Langaton vesivuotohälytysjärjestelmä PPO 868 soveltuu kaikkien kiinteistöjen vesivahinkojen ehkäisyyn ja minimointiin. Langaton vesivuotohälytysjärjestelmämme on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä ja sille on myönnetty merkittävän turvallisuusalan tuotteen kunniakirja (Ohto-kunniakirja). Kun vesivuotoanturi havaitsee vettä, PPO 868 -hälytyskeskus välittää GSM-modeemin välityksellä haluttuun numeroon tiedon. Näin vuoto havaitaan heti alussa eikä suurta vahinkoa pääse syntymään. Järjestelmään voidaan yhdistää myös palovaroittimet.

Vesivuotohälyttimellä voidaan valvoa kaikkia vettä käyttäviä laitteita sekä vesi- ja viemäriputkistoja. Vesivuotohälytysjärjestelmän asennuksen yhteydessä tarkastetaan myös vesipisteet ja putkiliitokset. Tarkastuksen yhteydessä löydetään piilevät vesivuodot. Järjestelmä soveltuu erittäin hyvin taloyhtiöihin.

Hälytysjärjestelmät - kameravalvonnalla estetään ilkivaltaa

Kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa

Teemme yhteistyötä useiden kameravalmistajien kanssa ja etsimme sopivan ratkaisun aina kohteen ja tarpeen mukaan. Meillä on käytössä laaja valikoima, josta löytyy kameroita niin vaativaan ammattikäyttöön kuin omakotitalon suojaukseen. Yhteistyökumppaniemme monipuolisilla ratkaisuilla voidaan hallita, analysoida ja hyödyntää kerättyä tietoa. Tarjoamme taloyhtiöille kameravalvontaa valmiina palvelupakettina kk-veloituksella.

Pienimuotoisiin etävalvontatarpeisiin CatchIt hälytysjärjestelmät

CatchIt on etävalvontalaite, joka välittää valvottavasta kohteesta neljän kameran still-kuvia ja äänen sekä palo-, murto-, vesivahinko- ja lämpötilahälytykset tavallisen modeemin tai GSM/GPRS -modeemin välityksellä sähköpostiisi. CatchIt hälytysjärjestelmät soveltuvat hyvin pienimuotoisiin etävalvontatarpeisiin (erityisesti kesämökit).

Vahinkojen ennaltaehkäisyllä suuri yhteiskunnallinen merkitys

Vakuutusyhtiöiden korvaukset omaisuusvahingoista ovat yhteensä noin 600 miljoonaa euroa vuositasolla. Summaan lasketaan tulipalot, vesivahingot, ilkivalta ja varkaudet. Huomioitavaa on, että tämä on vain jäävuoren huippu. Kaikki vahingot eivät ole korvattavia ja vakuuttamattomat kohteet ovat tämän ulkopuolella. Todellinen kustannusten määrä on huomattavasti korkeampi. Korvauksista on vähennetty myös ikävähennykset ja omavastuut. Mukaan kustannuksiin pitää laskea vielä vakavan vahingon sattuessa asianosaisen kärsimys, vaiva ja huoli.
hälytysjärjestelmät ilkivallan ehkäisyyn
Vahinkojen ennaltaehkäisyyn panostetaan Suomessa edelleen aivan liian vähän. Näin ei pitäisi enää olla, koska tarjolla on monenlaisia turvallisuutta parantavia ja vahinkoja ennaltaehkäiseviä hälytysjärjestelmiä. Laitteiden laatu vaihtelee hyvinkin paljon. Kannattaa vertailla alan yrityksiä, ammattitaitoa, kokemusta ja palvelua sekä referenssejä.

Turvallisuuden rakentaminen alkaa jo paljon aikaisemmin, ennen kuin ensimmäinen keskuslaite, ilmaisin, kortinlukija tai kamera on asennettu. Hyvä suunnittelu on kaiken perusta. Kannattaa valita asiantunteva yhteistyökumppani, jonka kanssa voi keskustella mahdollisista riskeistä ja analysoida järjestelmiesi suunnittelua. Hyvä yhteistyökumppani auttaa sinua muodostamaan turvajärjestelmän, joka suojaa sinua, läheisiäsi, omaisuuttasi, asiakkaitasi ja yritystäsi.

Me tarjoamme pk-yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuteen turvakartoituksia. Kysy meiltä lisää. Soita 09 566 0920 tai lähetä viesti -.

Kotitalouksille löytyy myös PPO-verkkokaupastamme helppokäyttöiset hälytysjärjestelmät, palovaroittimia ja vesivuotoantureita. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »