Palonesto ja paloturvatuotteet

Innovatiiviset ratkaisut sekä laadukkaat palonesto ja -sammusjärjestelmät. Meiltä löytyy yrityksille ja
teollisuuskiinteistöihin viranomaismääräysten mukaisia paloilmoitinjärjestelmiä sekä yksityistalouksiin
soveltuvia langattomia palovaroitinjärjestelmiä. Olemme suunnitelleet oman PPO 868 FIRE–järjestelmän.

Paloturvallisuutta kohteen ja tarpeen mukaan

Kiinteistön omistaja on aina vastuussa siitä, että paloilmoitin- ja hälytyslaitteistot ovat kunnossa ja
huollettuja. Aika ajoin on hyvä tarkastaa, onko vanha paloilmoitinjärjestelmä nykymääräysten mukainen
ja paloturvallisuus kunnossa. Samoin kannattaa miettiä, että paloherkät kohteet kuten sähkökaapit on
suojattu mahdollisimman hyvin.

Palonesto ja innovatiiviset uutuudet

palonesto optex ratkaisuillaOptex on täysin uudenlainen, pienikokoinen palotunnistin, joka ilmoittaa alkavasta palosta varhaisessa vaiheessa ennen kuin savua on näkyvissä. Laitteen näytteenottoanturi analysoi ja paljastaa savuhiukkaset paljon perinteisiä savuantureita aikaisemmin. Optex ei vaadi erityistä asennusta vaan se asetetaan haluttuun paikkaan kuten sähkökaappiin tai muuhun riskialttiiseen tilaan.

Itsenäisesti toimiva FOG-palonsammutuslevy sammuttaa aktivoituessaan alkavan palon. Levyn mikrokapselit rikkoutuvat lämpötilan noustessa yli 120 C°, jolloin palonestokemikaalit estävät tulipalon syttymisen. FOG suojaa syttymisherkkiä kohteita kuten sähkökeskuksia ja -kaappeja, pistorasioita, jakelukeskusten laitekaappeja, sähkölaitteita ja pienkontteja.

Sekä Optex että FOG ovat nykyaikaisia turvaa tuovia palonestotuotteita, jotka suojelevat tehokkaasti ja varmasti kiinteistöä ja omaisuutta.

ppo 868 järjestelmä palonestoonPPO-Elektroniikan kehittämä PPO 868 FIRE voi toimia osoitteellisena palohälyttimenä tai osana paloilmoitinta. Järjestelmä koostuu savuilmaisimista, lämpöilmaisimista, antureista, hälytyspainikkeista, hälytyssireeneistä sekä varmennetuista verkkolaitteista.

Paloturvallisuuden kehittäminen tärkeää

Pelastustoimen mukaan Suomessa syttyi vuonna 2016 yhteensä 5590 rakennuspaloa. Suurin syttymissyy oli ihmisen oma toiminta, toisena tuli koneen tai laitteen vika. Tukesin mukaan vuositasolla noin tuhat näistä on sähkön aiheuttamaa rakennuspaloa. Sähköpalolle on tyypillistä, että paloprosessi lähtee liikkeelle jo pitkän aikaa ennen varsinaista tulta. Kuumeneminen, kyteminen ja käry jäävät helposti huomaamatta. Siksi tarvitaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kuumenemiseen reagoivia palonesto-, ilmaisu- ja palonsammutuslaitteita, jotta palo saataisiin tukahdutettua heti alkuunsa.

paloneston ammattilainen ppo ratkaisutPPO-Elektroniikka vie Venäjälle suomalaista Softex palonesto ja -sammutusjärjestelmää

PPO-Elektroniikka käynnisti suomalaisen Softex Oy:n palosammutusjärjestelmien viennin vuonna 2003. Olemme toimittaneet Venäjälle yli sata järjestelmää. Esimerkiksi Alexandrinsky-teatteri,  Ambassador-hotelli sekä useat suuret logistiikkakeskukset kuten Osinovaya Roschan tulliterminaali ja Troitskiy Logopark ovat suojattu palonsammutusjärjestelmillämme. Pietarin kaupunginhallitus antoi vuonna 2016 PPO-Elektroniikalle tunnustusta pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Pietarissa. Viemme Softexia myös Baltian maihin ja Valko-Venäjälle.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »