MEV®-8 keskusvalvontajärjestelmä malesialaisiin sairaaloihin

Malesialainen kumppanimme, BEC Engineering Sdn Bhd, on toimittanut MEV®-8 keskusvalvontajärjestelmän (CMS-8) Prince Court Medical Centeriin (PCMC) ja Institut Jantung Negaraan (National Hearth Institute). Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka rakennamme sähköturvallisuutta kriittisissä sairaalatiloissa kansainvälisten kumppaneidemme kanssa.

Luotettava ja kestävä MEV®-8 -järjestelmämme suojaa potilaita, henkilökuntaa ja sähköisiä lääkintälaitteita sähkön aiheuttamilta vaarallisilta vahingoilta Malesialaisissa sairaaloissa. Olemme toimittaneet vuodesta 2019 lähtien järjestelmäämme jo useisiin yksityisiin sairaaloihin.

BEC Engineering edustajamme vuodesta 2019 Aasian-Tyynenmeren alueella

BEC Engineering on edustajamme yksinoikeudella Aasian-Tyynenmeren alueella eli Malesiassa, Indonesia, Singaporessa, Bruneissa ja Thaimaassa.   

 BEC Engineering on kokenut ja osaava terveydenhuollon turvallisuustarpeisiin erikoistunut insinööritoimisto, joka räätälöi ratkaisuja asiakaslähtöisesti. BEC Engineering on toiminut yli kymmenen vuoden ajan kehittäen terveydenhuollon turvajärjestelmiä vahvalla osaamisellaan, erinomaisella palvelullaan ja innovatiivisyydellään.

-Aloitimme yhteistyön alunperin jo vuonna 2017, kun olimme kehittämässä uuden sukupolven MEV-8 -laitteistoa. Sähköturvallisuus kriittisissä kohteissa, kuten sairaaloiden leikkaussaleissa, edellyttää asiantuntemusta ja syvää ymmärrystä. BEC Engineering on eittämättä alan vahva osaaja.

Malesian terveydenhuoltomarkkinan odotetaan kasvavan 31,2 miljardiin dollariin vuonna 2027, kun hallitus panostaa nyt vahvasti julkisen terveydenhuollon kehittämiseen. Varoja halutaan kohdentaa erityisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten rakentamiseen ja ylläpitoon, nykyisten rakennusten korjaamiseen ja lääketieteellisten laitteiden hankintaan.

Yhteistyössä BEC-Engineeringin kanssa voimme vastata Malesian terveydenhuollon tarpeisiin leikkaussalien sähköturvallisuuden osalta. Kumppanuudessamme yhdistyy korkea laatu, kestävä kehitys, vahva osaaminen ja Aasian-Tyynenmeren alueen tuntemus.


ASIAN PASIFIC REGIONAL MARKET including Malaysia, Indonesia, Singapore, Brunei and Thailand

BEC ENGINEERING Sdn Bhd

No. 58-1, Blok H, Jalan Langkawi,
Platinum Walk, Danau Kota,
53300, Kuala Lumpur, Malaysia

Contact details
Mr Mohd Farez Abdul Hamed
(General Manager)
Cell phone: +6012-3810391
Phone: +603-41317144

Kaikki kansainväliset edustajamme: ppo-elektroniikka.fi/en/mev-8-international-distributors

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä