Paikannus- ja seurantapalvelut

Toteutamme monipuolisia paikannusratkaisuja sekä ihmisten, koneiden ja ajoneuvojen seurantaan ja paikannukseen. Paikkatieto on vain pieni osa informaatiosta, mitä esimerkiksi pitkäkestoisilla akuilla tai paristoilla toimivien ja säävarmojen laitteiden avulla voidaan käyttäjälle välittää. Arvo-omaisuuden suojaaminen onnistuu myös ilman sähköä ja johdotuksia.

Suojaa sähköttä – sähköttömien kohteiden hallinta

Paikannustekniikkaa voidaan hyödyntää ja soveltaa monissa eri käyttökohteissa. Meillä on erinomaisia ratkaisuja sähköttömien kohteiden, kuten konttien, siirtolavojen, trailereiden ja siirrettävien varastojen hallintaan. Paikannuslaitteemme on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön (esim. kierrätys/romukontit), ne ovat siis kestäviä ja luotettavia. Laitteilla on pitkä akunkesto, jopa kahdeksan vuotta, kun laite lähettää yhden paikkatiedon vuorokaudessa.

Käyttöliittymänä toimii PPO-Elektroniikka Oy:n oma, selainpohjainen PPO-paikannuspalvelu. Monipuolisilla paikannuspalveluilla on mahdollista hallita kalustoa, estää varkauksia, ohjata laitteita ja valvoa etänä.

Esimerkki työkalukontin seurannasta: Järjestelmiemme avulla voidaan seurata kenen käytössä ja missä jokin työkalukontin tavara on tai antaa käyttäjälle dataa, mikä kontti on vaurioitunut tai mikä konteista on tyhjä, mikä täysi.

Langatonta seurantaa

Paikannusratkaisuihin voidaan yhdistää erilaisia lisäratkaisuja, kuten langatonta tiedonsiirtoa ja ohjausta sekä erilaisia kamera- ja videojärjestelmiä, jotka auttavat pitkien tavarankuljetusketjujen ja yritysten erilaisten toimintojen seurannassa. Niitä voidaan täydentää edelleen turvasäilytysratkaisuilla sekä älykkäillä tunnistusjärjestelmillä.

Henkilöturva

Tarjoamme henkilöturvaratkaisuja sekä paikannus- että turvapuhelinkäyttöön yrityksille ja yhteisöille. Laitteemme soveltuvat hyvin esimerkiksi henkilökunnan turvapuhelimeksi, seniorikäyttöön, muistisairaille, retkeilyyn jne. Laitetta käyttävä henkilö painaa tarvitessaan hätäpainiketta, jossa on molemminpuolinen puheyhteys. SOS-painike avaa puheyhteyden ja kertoo samalla tekstiviestillä sijainnin. Laitteelle voi asettaa kolme kännykkänumeroa muistiin. Laitteelle voi myös aina soittaa, puheyhteys avautuu silloinkin automaattisesti.

Kerro meille tarpeesi. Ota yhteyttä: Puh. 09 566 0920 tai ppo@ppo-elektroniikka.fi

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä