PPO-Elektroniikka Oy

Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa ammattielektroniikkaa ja rakennamme monipuolisia teknologiaratkaisuja. Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2).

PPO office

Sairaaloiden sähköturvallisuus ja valaistus
Sairaaloiden leikkaussaleihin suunnittelemamme MEV-eristystason valvontajärjestelmä edustaa omaa tuotantoamme.  MEV-järjestelmämme on käytössä kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

Olemme tuoneet Suomeen tanskalaisen kirurgin kehittämän ergonomisen sairaalavalaistusratkaisun Chromavison,  joka on suunniteltu leikkaussaleihin, toimenpidetiloihin ja kuvantamiseen. Chromavisolla on myös ns. Circadian lightning, vuorokausirytmiin perustuva valaistusratkaisu vuodeosastoille ja hoivaan. Valikoimassamme on myös sairaalakäyttöön suunnitellut Lucibel Pro LED-yleisvalaisimet viiden vuoden takuulla. Valaisimilla saadaan aikaan tasainen valaistus ilman varjostettuja alueita.

Rakennamme teknologiaratkaisuja
Tarjoamme monipuolisia paikannus- ja seurantaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Rakennamme älykkäitä laitteita tiedonsiirtoon ja laiteohjaukseen. Toteutamme mahdottomaltakin kuulostavan idean yhdistämällä omia ja maahantuomiamme laitteita - valmistamme puuttuvan elektroniikan itse.

Maahantuonti  ja vienti
Tuomme maahan maailman johtavien yritysten turvateknologiaa ja vastaamme päämiestemme tuotteiden myynnistä Skandinaviassa ja Venäjällä. Oma toimistomme Pietarissa palvelee venäläisiä asiakkaitamme.  

Pitkä kokemus ja hyvät kumppanit
PPO-tiimimme työskentelee Helsingissä. Olemme tehneet yhteistyötä erinomaisten alihankkijoidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa jo vuosia.              

Kansainvälisellä tasolla meillä on kumppaneita ja päämiehiä 21 maassa.  

Toimitamme järjestelmät kokonaispakettina suunnittelusta käyttöönottoon. Tarjoamme osaavan tuen, huollon sekä koulutuksen kaikille tuotteillemme.

Olemme

  • Suomen sairaalatekniikan yhdistyksen (SSTY) jäsen
  • Helsingin kauppakamarin jäsen

SSTY logoKauppakamari logo

Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

PPO-Elektroniikka Oy on luotettava ja ketterä suomalainen kumppani,
joka tekee, minkä lupaa.

Tutustu referensseihimme tai käy lukemassa uusimmat uutisemme.

     Tilaajavastuu     Luotettava kumppani

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »