PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka Oy on erikoistunut elektroniikkaan ja turvateknologiaan. Olemme ratkaisseet asiakkaidemme teknisiä haasteita ja ongelmia jo yli 40 vuoden ajan.

Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativia elektroniikkaratkaisuja . Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2).

Sairaaloiden sähköturvallisuus ja valaistus
Sairaaloiden leikkaussaleihin suunnittelemamme MEV-eristystason valvontajärjestelmä edustaa omaa tuotantoamme.  MEV-järjestelmämme on käytössä kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä.

     Leikkaussalit   Chromaviso


Olemme tuoneet Suomeen tanskalaisen kirurgin kehittämän ergonomisen sairaalavalaistusratkaisun Chromavison,  joka on suunniteltu leikkaussaleihin, toimenpidetiloihin ja kuvantamiseen. Chromavisolla on myös ns. Circadian lightning, vuorokausirytmiin perustuva valaistusratkaisu vuodeosastoille ja hoivaan. Valikoimassamme on myös sairaalakäyttöön suunnitellut Lucibel Pro LED-yleisvalaisimet viiden vuoden takuulla. Valaisimilla saadaan aikaan tasainen valaistus ilman varjostettuja alueita.

Rakennamme teknologiaratkaisuja
Tarjoamme monipuolisia paikannus- ja seurantaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Rakennamme älykkäitä laitteita tiedonsiirtoon ja laiteohjaukseen. Toteutamme mahdottomaltakin kuulostavan idean yhdistämällä omia ja maahantuomiamme laitteita - valmistamme puuttuvan elektroniikan itse.


Pitkä kokemus ja hyvät kumppanit
PPO-tiimimme työskentelee Helsingissä. Olemme tehneet yhteistyötä erinomaisten alihankkijoidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa jo vuosia.              

Kansainvälisellä tasolla meillä on kumppaneita ja päämiehiä 21 maassa.  

Toimitamme järjestelmät kokonaispakettina suunnittelusta käyttöönottoon. Tarjoamme osaavan tuen, huollon sekä koulutuksen kaikille tuotteillemme.

Olemme

  • Suomen sairaalatekniikan yhdistyksen (SSTY) jäsen
  • Helsingin kauppakamarin jäsen

SSTY logoKauppakamari logo

Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

PPO-Elektroniikka Oy on luotettava ja ketterä suomalainen kumppani,
joka tekee, minkä lupaa.

Tutustu referensseihimme tai käy lukemassa uusimmat uutisemme.

     Tilaajavastuu     Luotettava kumppani

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »