Uuden sukupolven MEV-8 eristystason valvontajärjestelmä

PPO-Elektroniikan suunnittelema eristystason valvontajärjestelmä valvoo sähkölaitteiden toimintaa Suomen sairaaloiden kriittisissä tiloissa kuten leikkaussaleissa, heräämössä ja tehohoidossa. Uuden, viidennen sukupolven laitteistoa on jo toimitettu esimerkiksi Oulun yliopistolliseen sairaalaan, Kotkan keskussairaalaan sekä HUS:n Lohjan aluesairaalaan. Kansainvälisellä tasolla olemme toimittaneet mm. Malesiaan, Portugaliin ja Iso-Britanniaan sekä Saudi-Arabiaan.    

Eristystasonvalvonta on näkymätön mutta tärkeä osa leikkaussalin arkea. Jatkuva valvonta pitää huolen salissa olevien henkilöiden turvallisuudesta ja laitteiden toimivuudesta.  Olemme toimittaneet 80-luvulta lähtien jo yli 31 000 järjestelmää.

Laitteistomme ovat toimintavarmoja ja kestäviä ratkaisuja terveydenhuollon kriittisiin G2-tiloihin ja teollisuuden tarpeisiin. Suunnittelemme uuden sukupolven laitteet siten, että ne ovat mahdollisimman yhteensopivia edellisten laiteversioidemme kanssa. Laitteemme täyttävät kaikki turvallisen sähkönsyötön tarpeet ja kriteerit.

Sairaalatekniikka / MEV-8 rack
Sairaalatekniikka / MEV-8 rack

Kerromme mielellämme lisää. Puh. 09 566 0920 tai ppo@ppo-elektroniikka.fi / Petri Pelkonen ja Kimmo Konttinen

            kauppakamari jäsen     ssty logo

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2023 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä