Paikannus ja seurantapalvelut

Kerro meille tarpeesi, me paketoimme sopivan paikannusratkaisun.

Sähköttömien kohteiden hallinta

Meillä on erinomaisia ratkaisuja sähköttömien kohteiden kuten konttien, siirtolavojen ja siirrettävien varastojen hallintaan.  Paikannuslaitteemme ovat suunniteltu erittäin kovaan käyttöön (esim. kierrätys/romukontit), ne ovat siis kestäviä ja luotettavia. Laitteilla on pitkä akunkesto, jopa kahdeksan vuotta, kun laite lähettää yhden paikkatiedon vuorokaudessa.

Käyttöliittymänä toimii PPO-Elektroniikka Oy:n oma, selainpohjainen PPO-paikannuspalvelu.  Monipuolisilla paikannuspalveluilla voidaan  hallita kalustoa, estää varkauksia, ohjata laitteita ja valvoa etänä.

Henkilöturva  

Meiltä löytyy erilaisia henkilöturvaratkaisuja, sekä paikannuskäyttöön että turvapuhelinkäyttöön. Soveltuu hyvin esimerkiksi henkilökunnan turvapuhelimeksi, seniorikäyttöön, muistisairaille, retkeilyyn jne. 

Me autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun. PPO-Elektroniikka on kokenut paikannuslaitteiden ja -ratkaisujen asiantuntija jo 90-luvulta lähtien.

Kerro meille tarpeesi. Ota yhteyttä: Puh. 09 566 0920 tai ppo(at)ppo-elektroniikka.fiPaikannus tuo kustannussäästöä yrityksille

Paikannus ei rajoitu vain liikkuvan kohteen reaaliaikaiseen seurantaan. Tietoja voidaan selvittää myös takautuvasti. Toimivan raportointijärjestelmän avulla voidaan kerätä arvokasta tietoa, jota yrityksen kannattaa hyödyntää työnohjauksen ja kehittämistyön apuna. Paikannus voi tuoda yrityksille merkittävää kustannussäästöä.

PPO-Elektroniikka Oy:n räätälöidyt paikannusratkaisut tarjoavat kaiken tarvittavan paikannukseen, seurantaan ja raportointiin. Laadukkaat paikannuslaitteet ohjelmoidaan vastaamaan asiakkaan käyttötarkoitusta.

PPO-Elektroniikka on kokenut paikannuslaitetoimittaja

Solmimme vuonna 1993 yhteistyösopimuksen Alcatel-Qalcomin kanssa EutelTracs -satelliittipaikannusjärjestelmien toimittamisesta. Arvokuljetusrekat varustettiin EutelTracs -laitteistolla ja seurasimme niitä aina Uralin yli Kiinan saakka. Siihen aikaan ei
ollut juuri tarjolla muita järjestelmiä.

Paikannin toimii myös varashälyttimenä

PPO Track Endurance on paikannuslaite, joka on suunniteltu konttien kuormatilojen, trailereiden, rakennuskoneiden ja erilaisten siirrettävien varastojen paikantamiseen. Varashälytin toimii kahdella eri tavalla. Paikannin voidaan virittää päälle ja pois päältä
tekstiviestikomennolla tai suoraan paikannuspalvelusta. Kun paikannin on viritetty päälle ja kontin ovi avataan, se lähettää hälytyksen tekstiviestillä ennalta määritettyyn matkapuhelimeen. Mikäli koko kontti viedään, liikkeitä voidaan seurata paikannuspalvelusta. Aikaisemmat paikkatiedot näkyvät historiatietoina PPO-paikannuspalvelusta.

Työkoneille, rekoille ja trailereille löytyy myös muita vaihtoehtoja. Kartoitamme aina asiakkaamme tarpeen ja tarjoamme sen mukaan parhaimman ratkaisun.

Case: Elker Oy
PPO-Elektroniikan paikannuslaitteet valvovat palveluyhtiö Elker Oy:n konttien ja avolavojen kulkua.
Elker käyttää keräyskalustoa tuottajavastuun piiriin kuuluvan sähkö- ja elektroniikkalaiteromun
valtakunnalliseen keräykseen.

paikannus mobiililaitepaikannus konttien seurantaan

PPO-paikannus testissä maalla, merellä ja ilmassa Ilmailuliitto_kuva

Suomen Ilmailuliitto testasi akkukäyttöisen AssetOne-seurantalaitteen ja PPO-paikannuspalvelun matkantekoa kuukauden ajan. Laite liikkui Etelä-Karjalassa lento­koneen mukana viikon ajan ja toisen viikon rahtilaivan mukana Itämerellä. Lisäksi laite liikkui henkilöautossa eri puolilla Suomea.Testiolosuhteet olivat vaativia sekä maalla, merellä että ilmassa. 

Lue artikkeli "Seurantalaitteella pysytään kartalla" Suomen Ilmailuliiton sivuilta: www.suomenilmailuliitto.fi

Konttikuva

Iltasanomat: Kuusen matka maailmalle

Iltasanomissa seurattiin vuonna 2019 suomalaisen kuusen matkaa maailmalle. Toimittaja Pasi Jaakkosen isoisän istuttama kuusi lähti Suomesta Koreaan. PPO-Elektroniikan paikannusratkaisun avulla seurattiin kuusen matkaa. 

Lue uutisemme: Suomalaisen kuusen matka maailmalle.Paikannus_Timo_Kimmo

Ota yhteyttä! Jos haluat lisätietoa paikannuksesta, soita meille tai lähetä sähköpostia:
Puh. (09) 566 0920 tai -. Kerromme mielellämme lisää.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »