Chromavison valaistusratkaisut sairaaloihin ja hoivaan

Edustamme Suomessa tanskalaisen Chromaviso A/S:n kehittämiä valaistusratkaisuja. Chromaviso on erikoistunut sairaaloiden ja hoivan valaistukseen. Räätälöimme Suomessa eri osastoille ja tiloihin optimaalisen ”avaimet käteen”-valaistuksen tarvekartoituksen perusteella. Chromavisolla on kaksi erilaista konseptia; leikkaussaleihin suunniteltu Chroma Zona® ja vuorokausirytmiin perustuva Chroma Zenit®.

Ergonominen leikkaussalivalaistus Chroma Zona on kirurgin innovaatio ja kehitetty tutkijoiden ja valaistusasiantuntijoiden kanssa.
Se soveltuu sekä leikkaussaleihin ja toimenpidetiloihin että kuvantamiseen.

Vuorokausirytmiin perustuva Chroma Zenit –valaistus on suunniteltu sairaalan muihin tiloihin, joissa ollaan 24/7 paikalla; vuodeosastoille, heräämöön, teho-osastolle, eri erikoisaloille räätälöitynä. Ratkaisua käytetään myös hoivatiloissa. Valaistukseen on mahdollista liittää erityinen hoitoa tukeva äänimaailma joko asennuksen yhteydessä tai lisätä jälkikäteen.

Näyttöön perustuvat valaistusratkaisut

Chromavison kliininen näyttö perustuu Oxford Center for Evidence-based Medicine Levels of Evidence -järjestelmään, joka on tunnettu malli kliinisen tutkimustiedon keräämiseksi. Chromaviso kerää tietoja neljään kategoriaan dokumentoidakseen Chroma Zenit® vuorokausivalaistuksen ja Chroma Zona® ergonomisen valaistusratkaisun vaikutukset. Kategoriat ovat seuraavat: kliiniset tutkimukset, laadulliset tutkimukset, käyttäjäkyselyt, käytännön kautta saatu tieto.

Käyttäjälähtöinen ratkaisu, joka asennetaan avaimet käteen -periaatteella

Valaistuksen käyttäminen on helppoa; suunnittelemme erityiset paneelit, joista valaistusta ohjataan. Kuhunkin toimenpiteeseen on oma painikkeensa. Ohjaus voidaan integroida myös muihin järjestelmiin ja näyttöihin. Tilassa voi olla myös useampi käyttöpaneeli joko seinään kiinnitettynä tai tablettimallisena.

Valaistus mukautetaan erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Me teemme kaiken; suunnittelu, asennus, koulutus, tuki, seuranta, käyttäjäkyselyt, uusien ominaisuuksien lisääminen.

Chromaviso kehittää vahvasti ratkaisuja yhteistyössä sairaaloiden, henkilökunnan, tutkijoiden ja valaistusasiantuntijoiden kanssa.

Kuvissa näkyy hybridisalin kolme esimerkkiä eri valoasetusta: 1. Valmistautumisvalo 2. Tähystystoimenpide 3. Röntgenvalaistus

Valikoimassamme on myös sairaalakäyttöön suunnitellut Lucibel Pro LED-paneelivalaisimet viiden vuoden takuulla. Valaisimilla saadaan aikaan tasainen valaistus ilman varjoalueita. Lucibel valmistaa tuotteensa Ranskassa.

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä