Uutta Chromavisolta: DALI-yhteensopiva valaistusratkaisu  

12.9.2024

Chromavison valaistuksen kanssa voidaan käyttää jatkossa leikkaussalin jo olemassa olevaa valaistuksenohjausta, kuten esimerkiksi Dali-järjestelmää.

Edustamme Suomessa tanskalaisen Chromavison laadukkaita valaistusratkaisuja. ChromaZona-leikkaussalivalaistusta on otettu Suomessa käyttöön kattavana avaimet käteen -ratkaisuna, johon sisältyy kaikki tarvittava: valaisimet DMX-ohjauksella, Chromavison ohjauspaneeli, graafinen käyttöliittymäsuunnittelu sekä monipuoliset palvelut henkilökunnan koulutuksesta asennukseen ja säätöihin. 

Tämä välkkymätön valaistusratkaisu on kirurgien, tutkijoiden ja valaistusasiantuntijoiden yhdessä suunnittelema kokonaisuus, joka parantaa niin työolosuhteita kuin potilasmukavuutta.

Meillä on nyt ilo ilmoittaa uudesta DALI-ratkaisusta

Voimme tarjota avaimet käteen -ratkaisun lisäksi jatkossa vaihtoehdon, jossa Chromavison valaistuksen kanssa voidaan käyttää leikkaussalin jo olemassa olevaa valaistuksenohjausta, kuten esimerkiksi Dali-ohjausjärjestelmää. Laadukas valaistus voidaan räätälöidä juuri kohteen tarpeiden ja samalla myös käytettävissä olevien eurojen mukaisesti.

Chromavisolla on myös vuorokausirytmiin perustuva Chroma Zenit-valaistusratkaisu 24/7-osastoille ja eri erikoisaloille, kuten neuro-osastoille, psykiatriaan, tehohoitoon ja hoivaan. Tähän valaistukseen suosittelemme edelleen  ”avaimet käteen”-kokonaisuutta. Arvioimme aina erikoisalan mukaan valaistuksen tarpeet ja rakennamme siihen ympärivuorokautisen 24/7-kokonaisuuden, jonka toiminnan varmistaa nopea ja ketterä DMX-valaistuksenohjausjärjestelmä.     

Valitse laadukas ja välkkymätön Chromaviso −  Maksimoi valaistussijoituksesi tuotto     


kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä