Kohde-esittely: Venehallin valaistuksen uusiminen

8.11.2021

Uusimme Kirkkonummella sijaitsevan Seaservicen venehallin valaistuksen syyskuussa 2021. Asensimme hallin kattoon LED-syväsätelijät, joilla on noin 50 % pienempi sähkökulutus kuin perinteisillä valaisimilla.

Seaservice hoitaa veneiden talvisäilytykseen liittyvät palvelut kokonaisvaltaisesti ”avaimet käteen”-periaatteella. Veneet nostetaan, huolletaan ja tarvittaessa. Palveluun kuuluu myös erilaiset veneiden siirrot, kipparointipalvelut ja noudot/viennit koko Itämeren alueella tai Välimerellä.

Seaservicen venehalli on kooltaan noin 1 500 m². Lähtötilanteessa valaisimia oli kymmenen. Uusitulla valaistuksella (27 valaisinta) saatiin aikaan moninkertainen valoteho sähkönkulutuksen pysyessä samana. Uusittu valaistus on varmatoiminen ja pitkäikäinen. Polttimien vaihtotyö jää kokonaan pois.

Hoidamme avaimet käteen -valaistuksen suunnittelusta asennukseen sekä uudis- että vanhoihin kohteisiin, myös ulkotiloihin. Käytämme LED-valaisimia kaikissa valaistusratkaisuissamme. Liikkeelle lähdemme aina valon tarpeen ja mahdollisesti kohteen standardin mukaisista valaistusvaatimuksista. Esimerkiksi LED-syväsätelijät sopivat erinomaisesti yleisvaloksi korkeisiin varastoihin, teollisuus-, kone- ja autohalleihin jne.

Seaservicen Internet-sivut: https://seaservice.fi/veneiden-talvisailytys/

Yhteystiedot PPO-Elektroniikka Oy: Puh. 09 566 0920 / ppo@ppo-elektroniikka.fi

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä