PPO-Elektroniikka mukana Tulevaisuuden Sairaala 2023-tapahtumassa

26.3.2023

Professio järjestää  Helsingin Pikku Finlandiassa 25.-26.4.23 Tulevaisuuden Sairaala 2023 tapahtuman. Jokavuotinen tapahtuma on noussut pohjoismaiden suurimmaksi terveydenhuollon päättäjä- ja verkostointitapahtumaksi. Tapahtumalavalla on keskustelemassa hyvinvointialueiden johtajat ja tärkeimpiä alan päättäjiä Euroopasta, aiheina mm. uudet hyvinvointialueet, sairaalarakentaminen ja millainen on innovatiivinen tulevaisuuden sairaala parhaimmillaan.

Esittelyssämme Chromaviso – sairaaloihin kehitetty valaistus

Olemmme mukana tänä vuonna kumppaniyrityksenä kertomassa, miksi sairaaloiden valaistukseen kannattaa panostaa ja miten tanskalaisen Chromavison valaistuksella saadaan aikaan näyttöön perustuvat vaikutukset.

Chromaviso on keskittynyt sairaaloiden ja hoivan valaistukseen vuodesta 2006 lähtien. Ainutlaatuiset valaistuskonseptit ovat käytössä Pohjoismaissa jo yli 3 000  kohteessa, 130 sairaalassa. Suomessa olemme tehneet ensimmäiset kohteet HUSin Siltasairaalaan ja Tornisairaalaan.

Valaistus on parhaimmillaan aktiivinen osa sairaalatekniikkaa, jolla edistetään potilaan ja henkilökunnan hyvinvointia. Oikein toteutetulla valaistuksella vaikuttaa monin tavoin. Sen avulla luodaan hyvä ja terveellinen työympäristö , voidaan ylläpitää luonnollista vuorokausirytmiä, voidaan aktivoida ja rauhoittaa potilaita sekä vähentää tutkitusti lääkkeiden käyttöä.  

Chromavisolla on kaksi eri konseptia:  Ergonominen valaistus leikkaussaleihin ja kuvantamiseen ja vuorokausirytmiin perustuva valaistus sairaalan 24/7 tiloihin, kaikille erikoisaloille räätälöitynä.

PPO-Elektroniikka Oy on erikoistunut sähköturvallisuuteen ja turvateknologiaan, olemme toimittaneet jo 41 vuoden ajan MEV-eristystason valvontalaitteita leikkaussaleihin ja muihin G2-tiloihin. Chromavison kumppanina räätälöimme sairaaloille valaistuksen avaimet käteen-ratkaisuna asennuksesta seurantaan.

Tapaat meidät tapahtumassa kumpanakin päivänä. Tanskan Chromavisolta saapuu paikalle myös myyntijohtaja Claus Puggaard.  

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Tiina Ohtonen, Puh. 040 7400959 / tiina.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä