PPO® on nyt rekisteröity tavaramerkki

16.9.2020

PPO-Elektroniikka Oy täyttää ensi vuonna 40 vuotta. PPO on vakiintunut lyhenne, jota asiakkaamme yleisesti käyttävät ja tällä lyhenteellä meidät omalla toimialallamme tunnetaan. PPO® on nyt myös Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä tavaramerkki. PPO tulee perustajajäsenien sukunimistä Parikka, Patrikka, Ohtonen. Yksi perustajajäsenistä, Timo Ohtonen, on edelleen yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja, kun Parikka ja Patrikka perustivat myöhemmin omat yrityksensä.

Olemme erikoistuneet ammattielektroniikkaan ja räätälöityihin turvaratkaisuihin. Olemme rakentaneet vuosien varrella monia laitteita ja ratkaisuja PPO-tuoteperheeseen. Päätuotteemme on MEV-eristystason valvontajärjestelmä, joka valvoo leikkaussaleissa sähköjä 24/7 ja se on nyt myös vientituotteemme.

Tavaramerkkimme kattaa luokat 9 ja 37 eli pääasiallisen toimintamme ammattielektroniikan ja turvateknologian alalla. Luokkiin kuuluu mittausvälineet, seuranta- ja valvontalaitteet, ilmaisimet ja ohjaimet sekä sähköasennukset, rakentaminen ja erilaiset turvajärjestelmät.

PPO-Elektroniikan punaisena lankana tänä lähes 40 vuotena on ollut turvallisuuden rakentaminen ja vahinkojen minimoiminen. Palvelemme sekä julkista että yrityssektoria. Pitkäaikaiseen asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa sairaalarakennuttajia, sairaaloita ja sairaanhoitopiirejä, insinööritoimistoja, teollisuusyrityksiä ja logistiikka-alan organisaatioita. Olemme tehneet vuosien aikana turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja myös Poliisille ja Puolustusvoimille.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Timo Ohtonen, puh. 09 566 09210, timo.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä