PPO-tiimimme toivottaa hyvää kesää!

18.6.2024

Kesä on jo parhaimmillaan ja monella loma-aika vasta edessä. Toivotamme mitä parhainta kesää ja loma-aikaa kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Teemme parhaillaan kesäajan tilauksia valmiiksi. Olemme avoinna koko kesän, vaikka meillä on pienempi miehitys 15-31.7. välisenä aikana. Jos heinäkuussa tulee pikaisia laite- tai asennustarpeita, pyydämme soittamaan päivystysnumeroon 09 566 0920.

Tässä vielä pieni yhteenveto uusimmista uutisistamme:

Päivitetty MEV®-8 eristystason valvontajärjestelmä

Olemme päivittäneet MEV®-8-järjestelmää käyttäjien toiveiden pohjalta käyttäjäystävällisyys edellä. Kerromme mielellämme uusista teknisistä ominaisuuksista ja järjestämme käyttökoulutusta. Annattehan jatkossakin palautetta ja käyttäjäkokemuksianne kentältä.

Laadukkaat lääkintäsuojaerotusmuuntajat

Tarjoamme tarvittaessa kokonaispakettiin myös korkealaatuiset lääkintäsuojaerotusmuuntajat. Kokeneen eurooppalaisen kumppanimme muuntajat ovat huoltovapaita ja asennusystävällisiä. Kysy meiltä lisää.

Markkinoiden tehokkaimmat litiumakkupalojen sammuttimet

Litiumakkupalot eivät sammu millä tahansa käsisammuttimella. Edustamme Suomessa hollantilaisen kumppanimme ANOGAS BV:n ASAPs-litiumiakkupalojen sammuttimia. ASAPs on läpäissyt Kiwan NTA 8133 -testin erinomaisin tuloksin. Sammuttimessa käytetään savipohjaista, ympäristöystävällistä Hydrogeliä. Lue lisää sivuiltamme.

Chromaviso-valaistus sairaaloihin ja hoivaan

  • Kasvaneen volyymin ja valmistuskapasiteetin johdosta voimme tarjota entistä kilpailukykyisemmillä hinnoilla valaistusratkaisujamme.
  • Entistä parempi uusien valaisimien teho mahdollistaa pienemmän valaisinmäärän.
  • Käytämme valaistuksenohjauksessa ketterää DMX-järjestelmää, joka soveltuu erinomaisesti toimintojen nopeuden, kanavien suuren määrän sekä laitteiden yhteensopivuuden kannalta valaistuksemme ohjaamiseen. Valaistuksemme on nyt myös Dali-yhteensopiva.
  • Valaistuksemme on helppo huollettava ja elinkaari on pitkä, joka kannattaa huomioida kustannuksia mietittäessä.

Chromaviso-valaistuksellamme on tutkitusti vaikutusta

Elämme Suomessa nyt vuoden valoisinta aikaa. Meillä on kuitenkin paljon sairaaloiden osastoja ja hoivakoteja, joissa päivä ei pääse sisälle ja valaistuksen osalta voisi tehdä paljonkin, josta hyötyvät henkilökunta ja potilaat. Tässä pari esimerkkiä valaistuksesta:

Fredrikshavnin neuroyksikkö, vuorokausirytmiin perustuva valaistus

Vuorokausirytmiin perustuvan valaistuksen käyttöönotto on selvästi parantanut potilaiden kuntouttavaa ympäristöä. – Vuorokausirytmi häiriintyy aivovamman sattuessa. Tämän valaistuksen avulla voimme korjata sen, kertoo osaston ylihoitaja Rikke Brorholt. Myös henkilökunta hyötyy valaistuksesta. Katso video ja lue artikkeli aiheesta.

Circadian Lighting Gives Neuro Unit in Frederikshavn a Unique Status

Eri värien vaikutus ergonomisessa toimenpidetilavalaistuksessa

Tarvitsemme valoa, jotta näemme. Valon merkitys on muullakin tavalla tärkeä: Näemme erilaisia ​​värejä, jotka voivat vaikuttaa meihin eri tavoin sekä fyysisesti että henkisesti – ja juuri tähän tietoon ergonominen valaistus perustuu. Räätälöity valaistuksemme on tarkkaan harkittu konsepti, jossa hyödynnetään tutkimusta ja käyttäjien kokemuksia. Lue tästä miten se vaikuttaa toimenpidetiloissa, niin leikkaussaleissa kuin kuvantamisessa.

What Is The Impact of The Different Colours in Ergonomic Lighting?

Kesäterveisin,

PPO-tiimi

PS. Tavoitat meidän kesälläkin tästä numerosta: Puh. 09 566 0920, sähköposti: ppo@ppo-elektroniikka.fi

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä