Sairaalatekniikan päivät 2024

8.5.2024

Olemme mukana tämän vuoden Sairaalatekniikan päivillä 29.-30.5.2024. Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää päivät Jyväskylässä Tapahtuma- ja messukeskus Paviljongissa. Tapahtuman toisena järjestäjänä on Keski-Suomen hyvinvointialue.

Tervetuloa näyttelyosastollemme nro 1, joka sijaitsee heti ilmoittautumistiskin vieressä. Tänä vuonna paikalla on kumpanakin päivänä Kimmo Konttinen ja Timo Ohtonen. Osastollamme voit tutustua päivitettyyn MEV®-8-laitteistoon. Voit tutustua myös valaistusratkaisuihimme; tarjoamme ratkaisuja sekä valaisimien uusimiseen että täydelliseen valaistussaneeraukseen. Esillä myös uudet litiumakkupalon sammuttimet.

Päivitetty MEV®-8 eristystason valvontajärjestelmä

Käyttäjien toiveiden pohjalta olemme lisänneet uusia ominaisuuksia käyttäjäystävällisyys edellä. Saat meiltä tietoa teknisistä ominaisuuksista, asennuksista ja käyttäjäkoulutuksista. Kuulemme mieluusti palautetta ja käyttäjäkokemuksianne kentältä.

Esillä Chromavison valaistusratkaisut

Chroamvison ratkaisuilla takaamme valaistuksen korkean laadun, helppokäyttöisyyden, pitkän elinkaaren, varmatoimisuuden ja täydellisen välkkymättömyyden. Käytämme DMX-valaistuksenohjausta, joka on muunneltava, joustava ja energiatehokas ratkaisu.

  • Erinomainen optiikka takaa laadukkaan valaistuksen.
  • Ympäristöystävällisen ratkaisun – LED ei sisällä elohopeaa.
  • Säästöä sähköhinnoissa / Energiansäästöä jopa 67 %.
  • Pidemmän käyttöiän:  Loisteputki kestää tyypillisesti 10-20 000 tuntia – Chromavison LED yli
    100 000 tuntia.
  • Turvallisen, pitkäikäisen, terveyttä edistävän valaistusratkaisun, jota on helppo käyttää.

Uutta: Litiumakkupalon käsisammuttimet

Edustamme Suomessa hollantilaisen kumppanimme ANOGAS BV:n litiumiakkupalojen sammuttimia. ASAPs on läpäissyt Kiwan
NTA 8133 -testin erinomaisin tuloksin. Sammuttimessa käytetään savipohjaista Hydrogeliä, joka on osoittautunut sammutusteholtaan ylivoimaiseksi.. Hydrogel on fluoriyhdistevapaa eikä se aiheuta vahinkoa ihmisille, vesistöille tai eläimille. (Statement of Results OECD 201/202, EU C.2 ja EU C.3).

Ratkaisun on kehittänyt kumppanimme, hollantilainen Anogas BV, jolla on yli 20 vuoden kokemus ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämisessä.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme ja tutustumaan ratkaisuihimme! Anna meille palautetta toiminnastamme, kysy ja kerro meille kentän kuulumiset.

Me vastaamme mieluusti tiedusteluihin:
Toimitusjohtaja Timo Ohtonen, p. 09 566 09210 / Tekninen päällikkö Kimmo Konttinen, p. 09 566 09 215

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä