Shouaa Company Co. PPO-Elektroniikan edustajaksi GCC-maihin

4.9.2020

PPO-Elektroniikka on solminut saudiarabialaisen Shouaa Company Co:n kanssa yhteistyösopimuksen.
Shouaa Company Co. edustaa yksinoikeudella sairaalateknologiaamme Persianlahden yhteistyöneuvoston alueen (GCC) maissa, jotka ovat Saudi-Arabia, Kuwait, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain, OmShouaa company co. logoan ja Qatar.

Shouaa Company Co. on matalajännitteisten sähköpaneelien valmistaja, jonka suurin asiakaskunta ovat sairaalat. Yritys etsi sopivaa kumppania toimittamaan IEC-standardin vaatimusten mukaiset eristystason valvontajärjestelmät. MEV-8 –ratkaisumme täyttää kaikki kansainväliset standardit sekä myös GCC-maiden vaatimukset.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyön käynnistymisestä Shouaa Company Co:n kanssa. MEV-8 on kestävä, korkealaatuinen ja luotettava ratkaisu, joka yhdistettynä Shouaa Company Co:n vahvaan osaamiseen ja ratkaisuihin tarjoaa parhaan mahdollisen sähköturvallisuuden GCC-maiden sairaaloihin. Odotamme hyvää ja menestyksekästä yhteistyötä Shouaa Company Co:n kanssa, kertoo PPO-Elektroniikan toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

PPO-Elektroniikka Oy:n kehittämä MEV -eristystason ja suojaerotusmuuntajan valvontajärjestelmä valvoo sähkönsyöttöjärjestelmiä sekä suojajohtimien jatkuvuutta kohteissa, joissa vialliset sähkölaitteet voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaaloiden leikkaussalit.

MEV-eristystason valvontajärjestelmämme suunnittelu käynnistyi yrityksen perustamisvuonna 1981. Siitä lähtien olemme toimittaneet järjestelmiämme kaikkiin Suomen sairaaloiden leikkaussaleihin ja sairaaloiden muihin kriittisiin G2-tiloihin, joissa vaaditaan ehdotonta sähköturvallisuutta.

Käynnistimme MEV-8 eristystason valvontajärjestelmän viennin vuonna 2019. Kehitimme vientiin viidennen sukupolven järjestelmän, joka on suunniteltu kansainvälisten standardien sekä kuunnellen myös kansainvälisen kohderyhmän tarpeita ja toiveita.

MEV-8 eristystason valvontajärjestelmä

• Suojaa potilaita ja henkilöstöä sähköiskuilta
• Estää tulipaloja ja palovammoja
• Varmistaa, että tarpeettomia seisokkeja voidaan välttää
• Varmistaa, että kirurgisten laitteiden käyttöikä pidentyy.

MEV-lyhenne tulee suomenkielisistä sanoista maaeristystason valvonta.

Lisätietoa Suomessa:
PPO-Elektroniikka Oy, toimitusjohtaja Timo Ohtonen, puh. 09 566 09210, timo.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

Lisätietoa Saudi Arabiassa:
Mr Saud Al Saidan, Chairman, TECHSEN Technical Support, Industrial Services & Trading
SHOUAA Factory Co, Electrical industries development
Member of Saudi-Irish Business Council
Phone: +966-(0) 13 340 3262/ (0)13 341 1182
Mobile : +966505389800

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä