Valtakunnallinen laiteturvallisuuskonferenssi

26.9.2022

Olimme näytteilleasettajana valtakunnallisessa laiteturvallisuuskongressissa 6.-7.10. Helsingin Ruoholahdessa.

Lääkintälaitteiden ja tietojärjestelmien toimivuus ja  niiden käytön hallinta on keskeinen osa potilasturvallisuutta. Tilaisuuden puheenvuoroissa käsiteltiin laajasti muun muassa laiteosaamista ja -vastuita, erilaisia vaaratilanteita ja kuinka ne voidaan estää.  

Tilaisuus oli erinomainen verkostoitumistapahtuma, jossa nousi hyvää keskustelua meille tärkeistä asioita, kuten kriittisten tilojen sähköturvallisuudesta ja miten tätä voitaisiin yhteistyössä kehittää.
Kehittämämme MEV® -eristystason valvontajärjestelmän viisi sukupolvea ovat valvoneet jo yli 41 vuoden ajan sähkönsyöttöjärjestelmiä G2-lääkintätiloissa kuten leikkaussaleissa ja tehohoitotiloissa.

Ständillämme annoimme tietoa myös Suomeen tuomastamme tanskalaisesta Chromaviso-valaistuskonseptista, joka on aktiivinen osa turvallisuutta lisäävää sairaalatekniikkaa. Chromaviso on paljon muuta kuin vain valaistus katossa.

Kiitämme järjestäjiä hyvin toteutetusta tilaisuudesta ja kaikkia mukana olleita hyvistä keskusteluista ja ajatustenvaihdosta. Jatkamme keskustelua!kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä