Palosuojaus

Palosuojaus

Kiinteistön omistaja on aina vastuussa siitä, että paloilmoitin- ja hälytyslaitteistot ovat kunnossa ja huollettuja. Aika ajoin on hyvä tarkastaa, onko paloilmoitinjärjestelmä nykymääräysten mukainen ja paloturvallisuus kunnossa. Samoin kannattaa miettiä, että erityisesti paloherkät kohteet kuten sähkökaapit on suojattu mahdollisimman hyvin.

Tarjoamme asiakkaillemme taloudellisia ja käyttäjäystävällisiä palohälyttimiä ja paloilmoitinjärjestelmiä laadukkailla ja joustavilla ratkaisuilla tulevaisuuden tarpeisiin -  pienistä konventionaalisista aina suuriin osoitteellisiin järjestelmiin, joissa kehittyneet ominaisuudet eliminoivat turhat hälytykset.

FOG-palonsammutuslevy suojaa syttymisherkkiä kohteita kuten sähkökeskuksia ja -kaappeja, pistorasioita, jakelukeskusten laitekaappeja, FOG-palonsammutuslevysähkölaitteita ja pienkontteja. Soveltuu hyvin esimerkiksi teollisuus-, maatalouskäyttöön sekä myös kuluttajakäyttöön.

Lue lisää FOG-palonsammutuslevyistä, klikkaa tästä esittelyyn.  

RÄÄTÄLÖIMME RATKAISUNNE

Turvallisuuden rakentaminen alkaa jo paljon aikaisemmin, ennen kuin ensimmäiset laitteet asennetaan. Hyvä suunnittelu on kaiken perusta. Me kartoitamme tarpeet, analysoimme kohteen kriittiset tekijät ja rakennamme sen mukaan kokonaisuuden "avaimet käteen"-periaatteella.

Kysy meiltä lisää. Soita 09 566 0920 tai lähetä viesti -.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »