Kameravalvonta taloyhtiöille

Olemme kehittäneet yhdessä isännöinti- ja huoltoyhtiöiden kanssa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden valvontatarpeisiin soveltuvan ratkaisun, jossa avainasioita ovat:

  • Kustannustehokkuus
  • helppokäyttöisyys
  • Jatkuva ylläpito

Kameravalvonnalla suojataan omaisuutta ilkivallalta ja varkauksilta sekä lisätään asukkaiden turvallisuutta. Perinteisessä kameravalvonnassa on haasteena varata tallentimelle sopiva turvallinen tila sekä huolehtia sen käytöstä ja ylläpidosta. Usein havahdutaan liian myöhään huomaamaan, että tallenninta ei osata käyttää tai tallennus ei ollutkaan päällä juuri silloin kun olisi ollut tarve.

Valvontaratkaisussa hyödynnetään keskitettyä tallentamista. Tallenteet siirretään Internet-yhteyden avulla PPO-Elektroniikka Oy:n laitetiloissa sijaitsevaan videopalvelimeen, jonka toiminnasta ja ylläpidosta vastaamme asiakkaan puolesta.

Esimerkkejä kiinteistöissä ja taloyhtiöissä valvottavista kohteista:

  • Sisäänkäynnit sekä aulat
  • Rakennusten julkisivut
  • Piha- ja paikoitusalueet
  • Jätekatokset
  • Varastot
Julkisivut ja sisäänkäynnit
Roskakatokset
Yleinen piha-alue

Palvelusopimus tallennuspalvelusta

Haemme kuvamateriaalin ilmoitetuilta ajanjaksolta ja toimitamme sen vain sopimuksessa ennalta nimetyille henkilöille tai suoraan poliisille rikosilmoituksen liitteeksi. Tallennuspalvelu sisältää kaksi kuvamateriaalihakua kuukaudessa. Useammat hakupyynnöt veloitamme tuntiveloituksen mukaan.

Tallennuspalvelu säilyttää kameroiden kuvamateriaalia kaksi viikkoa, jonka jälkeen vanha materiaali pyyhkiytyy pois. Valvontakamerat lähettävät kuvaa tallennuspalveluun kun valvontakuvan kuva-alueella on liikettä.

Tallennuspalvelu toimii normaalinverkkoselaimen kautta. Palvelun käyttö ei ole sidottu tietylle työasemalle. Järjestelmän kameramäärää voidaan helposti laajentaa. Kiinteistön omaksi investoinniksi jäävät vain kamerat ja tavallinen ADSL-modeemi.

Teemme taloyhtiön kanssa palvelusopimuksen, jossa sovitaan vastuuhenkilöt ja toimintatavat. Kohteessa pitää olla hyvä Internet-yhteys. Voimme tarvittaessa neuvoa ja opastaa Internet-yhteyden valinnassa.

Kohdekartoituksen perusteella tarjoamme käyttökohteeseen parhaiten sopivan kamerat. Kamerat sekä muut tarvittavat laitteet tulevat asiakkaan omistukseen. Kameramäärää voidaan helposti kasvattaa tarpeen vaatiessa.

Kameravontajärjestelmän asennus- ja käyttöönottotyö suoritetaan tuntiveloituksen mukaan. Veloitamme työssä käytettävät tarvikkeet erikseen.

Kerromme mielellämme lisää. Sovitaan yhdessä aika turvakartoitukselle ( maksullinen, hyvitämme kartoituksen kaupan syntyessä). Tulemme paikan päälle arvioimaan, miten parhaiten voimme toteuttaa tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Lue lisää taloyhtiöiden kameravalvonnasta:
Finanssiala ry: Taloyhtiön kameravalvontaopas

kauppakamari jäsen  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä