Kameravalvonta

Kameravalvonta

Kameravalvonnan avulla lisätään turvallisuutta, ehkäistään kustannustehokkaasti ilkivaltaa ja torjutaan vahinkoja. Kameravalvonta sopii muun muassa alueiden suojeluun, rakennusten hallintaan ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen. Kameravalvontaa voidaan hyödyntää moniin muihin kohteisiin kuten esimerkiksi riistanvalvontaan, lintujen tarkkailuun sekä erilaisiin etäseurantatarpeisiin. Kameravalvonnassa tulee ottaa huomioon lain vaatimukset ja tiedotusvelvollisuus. 

Tarjoamme räätälöidysti kameravalvontaratkaisuja. Teemme yhteistyötä useiden kameravalmistajien kanssa ja etsimme sopivan ratkaisun aina kohteen ja tarpeen mukaan.  Meillä on käytössä laaja valikoima, josta löytyy kameroita niin vaativaan ammattikäyttöön kuin omakotitalon suojaukseen. Yhteistyökumppaniemme monipuolisilla ratkaisuilla voidaan hallita, analysoida ja hyödyntää kerättyä tietoa.

Käyttämämme verkkokamerajärjestelmät (=IP-järjestelmät) voidaan liittää valmiiseen verkkoon ja sitä kautta palvelimelle. Kuvantarkkuus saadaan erittäin korkealaatuiseksi ja etäyhteys mahdollistaa huollon. Järjestelmää on helppo laajentaa. Tarjoamme myös älykkäitä videonhallintajärjestelmiä, jotka linkitetään kameravalvontaan.

PPO-kameravalvontapalvelu

Olemme kehittäneet isännöinti- ja huoltoyhtiöiden kanssa yhteistyössä kiinteistöjen ja taloyhtiöiden valvontatarpeisiin soveltuvan toimintavarman kameravalvontaratkaisun. Valvontaratkaisussa hyödynnetään keskitettyä tallentamista. Tallenteet siirretään Internet-yhteyden avulla aluehuoltoyhtiöön tai PPO-Elektroniikka Oy:n laitetiloissa sijaitsevaan videopalvelimeen, jonka toiminnasta ja ylläpidosta vastaamme asiakkaan puolesta. Näin kuvamateriaali ei pääse vääriin käsiin eikä kenenkään yksityisyyttä loukata. Kameravalvonta on siis täysin turvallista ja suojattua.

Kameravalvontapalvelumme on turvallinen, luotettava ja kustannustehokas järjestelmä erilaisiin tarpeisiin. Esimerkkejä kiinteistöissä ja taloyhtiöissä valvottavista kohteista:

  • Sisäänkäynnit sekä aulat
  • Rakennusten julkisivut
  • Piha- ja paikoitusalueet
  • Jätekatokset
  • Varastot

Älykkäät Mirasys - videonhallintaratkaisut

Mirasys on videohallintaratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Yli 50 000 yritystä ja yhteisöä käyttää Mirasys -ratkaisuja ympäri maailmaa. Ratkaisut ovat kehitetty asiakkaiden vaativiin tarpeisiin. Mirasys tukee kaikkia analogisia kameroita ja yli 1500 IP-kameraa (mm. Axis, Samsung, Bosch, Sony, ACTi, JVC ja Panasonic).

Mirasys VMS Pro on yhden tallentimen järjestelmiin tarkoitettu IP-videon tallennusohjelmisto. Ohjelmisto soveltuu maksimissaan 50 kameran kohteisiin. VMS Pro:ssa on kaikki ammattimaisen tallentimen ominaisuudet kuten videon tallennus, reaaliaikainen seuranta, videokuvan toisto ja älykäs liikkeentunnistus ja se soveltuu maksimissaan 50 kameran kohteisiin.

Mirasys VMS Enterprise on markkinoiden monipuolisin ja tarkin videovalvontajärjestelmä, joka skaalautuu luontevasti valvontatarpeen mukaan tukemaan kaiken kokoisia valvontakohteita. Järjestelmä tukee jopa 6400 analogisen tai IP-kameran kokonaisuuksia mahdollistaen helpon ja keskitetyn ratkaisun.

PPO-tiimimme vastaa mielellään kysymyksiin kamera- ja videovalvonnasta. Soita meille, puh. 09 5660920, Kimmo Konttinen tai Petri Pelkonen.

Rakennamme tarpeisiisi sopivan ja hyvin toimivan ratkaisun. Teemme kameravalvontaratkaisuja yrityksille, taloyhtiöille ja esim. teolloisuuskiinteistöihin.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »