Älykkäät tunnistusjärjestelmät

PPO-Elektroniikka Oy tuo Suomeen OPTEX-tuotteita. OPTEX on yksi maailman johtavista älykkäiden tunnistusjärjestelmien valmistajista.

OPTEX-tunnistusjärjestelmät ovat tunnettuja tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan tuhansien asiakkaiden keskuudessa. OPTEX- tunnistusjärjestelmiä on toimitettu ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta.

Tunnistusjärjestelmä asiakkaan tarpeen mukaan

OPTEX-tunnistusjärjestelmällä voidaan suojata mikä tahansa alue tai tila kattavasti: aidat, lähestymispisteet, katot, mahdolliset tunkeutumispisteet rakennuksen ulkopuolella ja sisäpuolella. PPO-Elektroniikka auttaa kokonaisratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa.

REDWALL-tuoteperhe

Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti tehostamaan ja parantamaan kameravalvontajärjestelmän toimintaa ja tarkkuutta. REDWALL – tuoteperhe sisältää kestäviä ja ulkokäyttöön suunniteltuja infrapunaliiketunnistimia, aktiivisia infrapunaportteja ja älykkäitä lasertunnistimia.

OPTEX-tuoteperhe

Tuoteperheeseen kuuluu sisäkäyttöön tarkoitettuja infrapunaliiketunnistimia ja kahdella tunnistustekniikalla varustettuja tunnistimia. Tuoteperhe sisältää myös langallisia ja langattomia ulkokäyttöön tarkoitettuja aluetunnistimia, infrapunaliiketunnistimia, aktiivisia infrapunatunnistusjärjestelmiä ammatti- ja yksityiskäyttöön.

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaan valmistajan kotisivulla (engl.): www.optex-europe.com.

Kerro meille tarpeesi, me räätälöimme sinulle ehdotuksen.

kauppakamari jäsen

  Luotettava kumppani logo ssty logo

 

 

 

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland

Tutustu meihin somessa

linkedin twitter

Copyright © 2024 PPO-Elektroniikka Oy. PPO® on PPO-Elektroniikka Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.
Ota yhteyttä