Eristystason valvonta

Eristystason valvonta

Leikkaussalien sähköturvallisuutta valvova järjestelmä

PPO-Elektroniikka Oy:n kehittämä MEV -eristystason ja suojaerotusmuuntajan valvontajärjestelmä valvoo sähkönsyöttöjärjestelmiä sekä suojajohtimien jatkuvuutta kohteissa, joissa vialliset sähkölaitteet voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaaloiden leikkaussalit.

Neljännen sukupolven MEV-7 laitekokonaisuus
eristystason valvonta monipuoliset ratkaisut

MEV-7 Eristystasonvalvontarele
- valvoo eristystasoa sekä ylivirtaa ja lämpötilaa

LC-7 Linjapääte
- valvoo pistorasialinjojen suojamaata eli maadoitusjohdinta

EV-7 Eristystason valvontapaneeli
- toimenpidetilassa, hälyttää vuotovirrasta ja suojamaa- eli maadoitusjohdinvioista

M-7 Muuntajanvalvontapaneeli
- toimenpidetilassa, hälyttää muuntajan ylikuormituksesta ja ylikuumenemisesta/lämpenemisestä

Uuden sukupolven MEV-8 on valmistunut
MEV-8:n suunnittelussa on otettu huomioon kaikki tulevaisuuden tarpeet, myös kansainvälisellä tasolla. Uuden sukupolven MEV-8 soveltuu sairaaloiden lisäksi myös teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.

Viidennen sukupolven MEV-8 -laitteisto on kehitetty yhteistyössä sairaanhoitopiirien ja yhteistyö-kumppaneidemme kanssa. MEV-8 -laitteistossa on muun muassa eristysvian paikannus, pulssimittaus, muuntajan valvonta, näytöllinen etävalvontapaneeli ja eritellyt hälytyslähdöt 3 kpl (eristys-, suojamaa- ja muuntajan kuormitusvika).

MEV-7 laitteita tullaan pitämään vielä usean vuoden ajan normaalisti hyllytuotteena. MEV-4 -tuotteita on vielä varastossa pieni määrä,  mutta jatkossa valmistus on mahdollista vain määrätilauksille.

Kysy meiltä lisää MEV-8 -laitteistosta. Sitä piirretään jo uusiin kohteisiin. Puh. 09 566 0920 / Pelkonen tai Konttinen.

Käyttöönotot, käyttöönottotarkastukset ja käyttökoulutusta räätälöidysti

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvan tuen ja järjestämme käyttöönottotarkastuksen tarvittaessa.
Järjestämme MEV-käyttökoulutusta PPO-Elektroniikan tiloissa Helsingissä tai tarvittaessa
omissa tiloissanne/sairaaloissa. Ota yhteyttä Petri Pelkoseen, 09 566 0920, sovitaan ajankohta
ja koulutuksen laajuus. 

Muistutamme vielä, että sivuiltamme löytyy MEV-käyttöohjeistus sekä yleisohjeistus henkilökunnalle (Tämän sivun alalaita). Annamme puhelimitse teknistä neuvontaa. Puh. 09 566 0920 tai ppo(at)ppo-elektroniikka.fi.

Muuntamohuone_Petri Pelkonen

Kuvassa: Petri Pelkonen Uuden lastensairaalan muuntamohuoneessa. Kuva PPO-Elektroniikka Oy.


Jatkuva kehitys takaa toimintavarmuuden ja yhteensopivuuden

MEV-eristystason valvontajärjestelmämme suunnittelu käynnistyi yrityksen perustamisvuonna 1981. Järjestelmämme valvoo nykyisin lähes kaikissa Suomen sairaaloiden leikkaussaleissa sähköturvallisuutta. Olemme toimittaneet noin 30 000 laitetta vuosien aikana. Takana on pitkä kehitystyö ja monta sukupolvea.  Meillä on vahva alan osaaminen ja erinomaiset verkostot kentällä.

Järjestelmämme ovat toimintavarmoja ja kestäviä ratkaisuja leikkausaleihin ja teollisuuden tarpeisiin. Suunnittelemme uuden sukupolven laitteet siten, että ne ovat mahdollisimman yhteensopivia edellisten laiteversioidemme kanssa. Laitteemme täyttävät kaikki turvallisen sähkönsyötön tarpeet ja kriteerit.

Kehityksen on oltava jatkuvaa; uuden teknologian myötä esimerkiksi leikkaussaleihin asennetaan jatkuvasti uusia laitteita ja koneita, jotka saattavat aiheuttaa häiriöitä sähkönsyöttöön ja sähkölaitteisiin. Konsultoimme myös laitteiden maahantuojia laitteiden vianhaussa ja diagnostiikassa.

 

Annamme MEV-tuoteperheellemme viiden vuoden takuun
MEV eristystason valvonta täyttää lääkintätilojen IT-järjestelmien valvonnalle asetetut vaatimukset. Luotamme 100-prosenttisesti järjestelmäämme ja annamme laitteillemme viiden vuoden takuun.

Toimitamme leikkaussalien ja muiden kriittisten kohteiden eristystason valvontaan kaiken tarvittavan. Teemme jatkuvaa yhteistyötä alan yritysten ja sairaaloiden kanssa. Olemme Suomen sairaalatekniikan yhdistyksen jäsen.  MEV on myös vientituotteemme.

Hospital environment

PPO-Elektroniikka Oy – 37 vuotta eristystason valvontaa 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Petri Pelkonen tai Kimmo Konttinen, puh. 09 566 0920
-

Asiasanat: Eristystason valvontalaitteet, sähköturvallisuus, leikkaussali, eristystason valvonta, lääkintätilojen valvontareleet, lääkintämuuntajat, lääkintäsuojaerotusmuuntajat, eristystason valvontareleet, IT-järjestelmät

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »